Про ніжних та люблячих: добірка фільмів до Дня Матері


Опубліковано 08 Травень 2024 о 10:00

Блог Діти в місті Хмельницький >  Про ніжних та люблячих: добірка фільмів до Дня Матері


Про ніжних та люблячих: добірка фільмів до Дня Матері

Photo: Freepik


Цього року День Матері в Україні святкуватимуть 12 травня. Це гарний привід для того, щоб привітати наших матусь та провести час разом. «Діти в місті» зібрали для вас особливу добірку з фільмами, в яких показана материнська любов. Деякі з фільмів розповідають про любов, яку можуть подарувати дітям небіологічні мами. Тож, обирайте фільм, який припав вам до душі.


Мачуха


Прекрасний фільм з молодою Джулією Робертс про те, як справжня матір конкурує за увагу дітей з мачухою. Втім, життя непередбачуване і згодом жінці доведеться просити нову дружину екс-чоловіка приглянути за своїми дітьми і бути їм гарною мамою.



Video: Sony Pictures Home Entertainment


Нестерпні леді


Весела комедія, знята в США до Дня матері. Вона розповідає історії декількох жінок, зосереджуючись на їхніх стосунках з дітьми, які не завжди бувають простими.



Video: oKino UA


Відважна


У цьому мультфільмі про шотландське нагір’я є багато епізодів про стосунки хороброї дівчини та її вольовою матір’ю.



Video: Офіційний Трейлер


Невидима сторона


Неймовірний фільм, який був заснований на реальній історії. Біла жінка, яку грає Сандра Баллок, вирішує взяти під опіку афроамериканського підлітка. Хлопець стає повноправним членом родини, отримуючи від жінки материнську любов.



Video: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Читайте також: День матері: історія свята та вірші для малечі


Чумова п’ятниця


Неймовірна комедія, яку обожнюють мільйони. Попри те, що цей фільм вже встигли перезняти, радимо вам дивитися стару версію з Ліндсей Лохан у головній ролі. Фільм про те, як дочка і мама міняються тілами і намагаються допомогти одна одній.



Video: Imagine T


Материнство


Фільм про жінку, яка з трудом справляється з двома дітьми. Все її життя крутиться навколо догляду за дітьми. У цьому фільмі зібрано купу смішних і трохи сумних моментів.



Video: HDCIDER


Підміна


Фільм про материнську любов з Анджеліною Джолі в головній ролі. У жінки губиться син, після чого поліція повертає їй чужого хлопчика, наполягаючи на тому, що це і є її син. Ніхто не вірить жінці, але вона не здається на шляху до пошуку свого справжнього сина.



Video: CineScope_UA


Вам може сподобатися наша стаття: День матері в Україні: віршики, пісні та поробки до свята






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук