Тенденції сезону – як молодим мамам адаптувати їх до свого стилю?


Опубліковано 08 Травень 2024 о 16:00

Блог Діти в місті Хмельницький >  Тенденції сезону – як молодим мамам адаптувати їх до свого стилю?


Тенденції сезону – як молодим мамам адаптувати їх до свого стилю?

Photo: answear.ua


З появою малюка життя молодої мами різко змінюється. Сон, годування, догляд за дитиною у пріоритеті, але це не означає, що треба повністю забути про себе. Слідкуйте за модою, будьте стильними та красивими – це добре впливає на загальний настрій, а також на стосунки з малюком, чоловіком. Як це зробити та що враховувати, читайте далі.


Як правильно вибрати одяг після пологів


Підбираючи вбрання після народження дитини, враховуйте зміни, що сталися з вашим тілом внаслідок вагітності:

  • Якщо годуєте грудьми, шукайте топи, які забезпечують до них швидкий доступ. У 2024 році популярний фасон оверсайз. Якщо виберете такий варіант, можете легко годувати дитину.
  • Щоб швидше відновити тіло, носіть післяродову коригуючу білизну.
  • Вибирайте легінси з еластичною талією. Вони дозволяють почуватися комфортно, не стискатимуть живіт.

У міру відновлення тіла після пологів можна переходити на одяг, який ви носили до вагітності. Щоб виглядати стильно, враховуйте останні модні тенденції та адаптуйте до свого гардеробу.


Ретельно продумуйте не лише свій образ, а й дитини


Коли гуляєте з малюком, найкраще вибирати собі і дитину одяг в одному стилі або схожій колірній гамі. Наприклад, у 2024 році популярний денім. З цього матеріалу шиють штани, шорти, куртки, сукні. Тому одягнутися в один стиль легко.


Купуйте дитячий джинсовий одяг Coccodrillo на answear.ua, а собі вироби Wrangler.


Не забувайте про класику


Класичний стиль актуальний завжди. Спокійні відтінки, лаконічні силуети та мінімум деталей підкреслять елегантність та стиль. Образ можна доповнити сонцезахисними окулярами та капелюшком, актуальним у цьому сезоні.

Дитина може бути одягнена як у тій же колірній гамі або в контрастній. Також можна цікаво обіграти обидва варіанти. Наприклад, якщо на вас темно-синє вбрання, візьміть для дівчинки сукню такого ж кольору, додайте до неї контрастні елементи – куртку, рюкзак, взуття у ніжному блідо-рожевому відтінку.


Photo: answear.ua


Не ігноруйте яскравий одяг


Підніміть собі настрій, одягніть яскраву спідницю в підлогу або штани з принтом. У 2024 р. у моду повернеться кислотно-зелений відтінок. Він енергійний, яскравий, пожвавить будь-який образ. Також популярні одяг та аксесуари у кольорі металік – золото, срібло, бронза, мідь. Забарвлення можна впровадити як у повсякденні вбрання, так і використовувати в особливих випадках.


Елегантний та жіночний образ


Молода мама, яка виглядає елегантно та жіночно, захоплення викликає завжди. Придивіться до приталених суконь непомітних кольорів завдовжки трохи вище коліна. У холодну пору року підберіть до неї пальто такого ж силуету. Приділіть увагу також взуттю. Доповніть образ зручними та лаконічними човниками на маленькому підборі.


Зібралися на море? У модному купальнику!


На пляжі, як і скрізь, ви повинні бути приголомшливими. І в цьому допоможуть брендові купальники, куплені в інтернет-магазині Answear.


Тут є моделі на будь-який смак:

  • роздільні купальники;
  • суцільні вироби, які дозволять сховати дефекти фігури (напр., розтяжки після пологів);
  • моделі з гарною підтримкою грудей;
  • варіанти з високою талією чи середньої посадки;
  • вироби з цікавими вирізами, розрізами, зав'язками

 В асортименті моделі різних кольорів – чорні, білі, рожеві, з малюнком мережива, абстракцією. Вибирайте вироби, які вам йдуть, та носіть їх із задоволенням!





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук