Видавництво "Ранок" рекомендує серію книжок "Енциклопедії Алена Ґрі"


Опубліковано 10 Листопад 2016 о 13:19

Блог Діти в місті Хмельницький >  Дитяча література >  Видавництво "Ранок" рекомендує серію книжок "Енциклопедії Алена Ґрі"


Видавництво "Ранок" рекомендує серію книжок "Енциклопедії Алена Ґрі"

Видавництво «Ранок» рекомендує серію книжок «Енциклопедії Алена Ґрі».

Рекомендують, бо самі переконалися в їх геніальності! Одна з редакторок видавництва «Ранок», а разом із тим – мама трирічної донечки, сама того не очікуючи протестувала книгу «Кольори». «Ми вже три дні граємося тільки з цією книгою! Називали кольори вже по десятому разу. Тому вчора я вирішила якось змінити діяльність, дістала фарби та показала як змішувати кольори на ділі (там же в книзі про це багато пишеться). Що ви думаєте? Ми сьогодні не хотіли йти до садочка без книжки та фарб! Бідолашна вихователька», - так почався один з ранків у нашому «Ранку».



Оригінальні, цікаві та повчальні книжки відомого французького художника та автора Алена Ґрі здатні захопити будь-кого. Батьки, що вже читали книги з дітьми, наголошують на зрозумілості та легкості сприйняття матеріалу. І це надзвичайно важливо, адже ці енциклопедії можна і варто читати вже з 3-х рочків!

«Відкрий для себе», «Пори року», «Числа» та «Кольори» - так називаються чотири книжки серії.



Їх особливістю є те, що багато відповідей на запитання ваш малюк дасть сам. Ален Ґрі ці запитання просто, як ніхто, майстерно поставить. У педагогіці такий метод називається «проблемне питання». Він вважається одним із найефективніших, адже вчить не просто зубрити, а вчить мислити. Енциклопедії мають на меті не стільки донести до дитини інформацію, скільки навчити самостійно здобувати її.


Яскраві кольори, чисті лінії та прості форми, які використовує Ален Ґрі в малюнках до енциклопедії, свого часу змінили загальноприйняте уявлення про ілюстрацію дитячих книжок. Майже на всю сторінку з безліччю дрібних деталей вони спеціально призначені для уважного розглядання дошкільнятами.

Коли малюк перейде до віку чомучки «Енциклопедії Алена Ґрі» стануть справжнім порятунком для вашої родини!

 

Переглянути серію книг Видавництва "Ранок" можна на сайті за посиланням.

Корисні посилання:
 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук