Видавництво "Час Майстрів" рекомендує книжку, яку треба прочитати в ніч перед Днем Св. Миколая!


Опубліковано 17 Листопад 2016 о 12:26

Блог Діти в місті Хмельницький >  Дитяча література >  Видавництво "Час Майстрів" рекомендує книжку, яку треба прочитати в ніч перед Днем Св. Миколая!


Видавництво "Час Майстрів" рекомендує книжку, яку треба прочитати в ніч перед Днем Св. Миколая!

Вранці 19 грудня наші дітки із завмиранням серця будуть заглядати до себе під подушку, щоб подивитися, що приніс їм Святий Миколай.
День Святого Миколая - це не тільки день подарунків для дітей, а й ще нагадування про приклад милосердя, доброти, любові, турботи про тих, кому потрібна допомога і підтримка.


Як зробити так, щоб свято Миколая і дні напередодні свята сповнились відчуттям дива, хвилюючих очікуваннь, радості та щастям? Видавництво "Час Майстрів" рекомендує: ввечері, незадовго до свята, пригорнути дитину до себе й прочитати з нею видання "Книга, яку треба прочитати в ніч перед Днем Святого Миколая!"


"Книга, яку потрібно прочитати до дня Святого Миколая" - просто знахідка для цього свята! Тут,  поряд з добрими і наївними ілюстраціями, простою та зрозумілою мовою викладена історія життя Святого Миколая, традиції пов'язані з підготовкою до свята. У книзі зображені історії та легенди, які відбувалися в цей день, пісенька з нотами "Ой, хто, хто Миколая любить", різноманітні вірші і навіть молитва до дня Святого Миколая.

     

Особливо приємний стиль викладу - таке відчуття, що автор спеціально присів, щоб стати одного зросту з дитиною і максимально зрозуміло, з любов'ю розповідає про це чудове свято. Вийшло дуже душевно!

Якість видання відмінна - тверда обкладинка, щільний крейдований папір, повна запечатка сторінок ілюстраціями, які буквально "затягують" в атмосферу книги.


"В цьому році видання збільшилось ще на одну історію. В народі я деінде чув про гудзик Миколая. Я запитував, - а що за гудзик? Довго шукав історію про гудзик Миколая і таки знайшов. І ось ця історія з'явилась у оновленому і доповненому виданні популярної книги. А ви знаходили гудзик Миколая?" - каже автор книжки.


Для дітей від 3-х років і до молодшого шкільного віку.
Автор: Віталій Кириченко, Лариса Колос
Ілюстратор: Світлана Рудикова


Ознайомитись із книжкою можна за посиланням:





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук