Що потрібно знати про відеоблог, як з цим змиритися і збирати лайки


Опубліковано 20 Грудень 2016 о 16:45

Блог Діти в місті Хмельницький >  Оглядові статті >  Що потрібно знати про відеоблог, як з цим змиритися і збирати лайки


Що потрібно знати про відеоблог, як з цим змиритися і збирати лайки

Що потрібно знати про відеоблог, як з цим змиритися і збирати лайки


Так, ми знаємо, що у вас в дитинстві такого не було. Але у вас і телефону від народження не було, і сотні cелфі в 1,5 року, і додатків для розвитку дрібної моторики на сенсорному екрані. А зараз це все є, і пора б змиритися з тим, що діти в 13 років хочуть знімати власні влоги.

Так що там 13, деякі батьки влаштовують малюкам зоряне та лайкабельне життя з пелюшок. Щоб до 13 вже бути популярним і заробляти на цьому гроші. Непогані інвестиції в майбутню кар'єру, якщо бути відвертим.

Взагалі зараз від батьків багато залежить - прищепити дитині відчуття смаку, допомогти з монтажем і вибором техніки, і вже через півроку чекайте на десятки безкоштовних іграшок на огляди. А, можливо, і перших комерційних пропозицій.

А ще власний відеоблог - це популярність і значний плюс до самооцінки. Адже раніше в 1 класі, щоб стати найкрутішим, потрібно було намагатися з усіх сил - дружити тільки з модними, смикати дівчаток за коси, не вдавати з себе відмінника, помірно грубіянити, помірно чарівно посміхатися. Для дитини 7 років - це непосильне завдання.

А бути влогером - це автоматично бути класним. Лідером думок навіть серед однокласників, в силу віку протестуючих проти всього світу. Місія батьків, як завжди - підтримати і допомогти. Підтримати в прагненні, допомогти бути найкращим.


Що для цього зробити:

  • купіть дитині камеру або телефон з гарною оптикою,
  • і штатив,
  • допоможіть з підбором тематики для блогу,
  • та стежте за адекватністю.

А ще обов'язково вірте у свою дитину, говоріть їй про це якомога частіше і лайків стане в рази більше. Через пару років здивуєтеся, як дорослий світ і світ інтернету перетворює дитину в особистість. А здавалося б, якісь пустощі з цими “твоїми відео” ...

http://bi.ua/





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук