ТОП-10 подарунків для дітей до Нового Року 2017


Опубліковано 23 Грудень 2016 о 16:11

Блог Діти в місті Хмельницький >  Оглядові статті >  ТОП-10 подарунків для дітей до Нового Року 2017


ТОП-10 подарунків для дітей до Нового Року 2017

   ТОП-10 подарунків для дітей до Нового Року 2017


Іграшки, солодощі, походи на ялинку та в кіно – переконані, усім цим ваших дітей порадують як найближчі друзі, так і бабусі з дідусями. Якщо ж ви хочете не лише потішити дитину, але й дати їй корисну забавку, яка чогось навчить, обирайте будь-який варіант з нашої добірки.

 1. Яскравий щоденник – унікальний український продукт. Щоденник для найменших діток (4-11 років) розвиває критичне мислення, вміння аналізувати, шукати творчі підходи, бути оптимістом. Окрім того, він стане ще й сімейною цінністю, зберігаючи теплі дитячі спогади. До речі, авторка випустила ще й коуч-бук для підлітків Я-щоденник, який також може стати чудовим подарунком для підлітків.     
                                           
                                                ​ 


​2. Гра зі дзвоником “Глаз-алмаз + бинго” Смешарики - це захоплююча розвага для всієї родини! Гра активує увагу, швидкість мислення і спритність. Розвиває здатність концентруватися на декількох об'єктах одночасно. Тренує вміння порівнювати й оцінювати предмети. Ручний дзвіночок і яскраві картки додають до цього процесу веселощів і радості. Плюс бонус - міні-гра «Бінго».

                                                               


3. Інтерактивна лялька Spin Master Brightlings - вітається, освідчується в любові, повідомляє про свій настрій. Вона навчить дітлахів відчувати емпатію - якщо ви обіймете ляльку або різко її кинете, то у неї буде відповідна реакція. Вона скаже, що це мило або попросить більше цього не робити.

                                                         


4. 3D-ручка. Науковці прогнозують, що 3D-технології будуть невід’ємною частиною нашого майбутнього. Тому маєте можливість вже з дитинства навчити дитину ними користуватися. 3D-ручка дозволяє малювати не лише на пласкій поверхні, але й в повітрі, створюючи об’ємні картини та конструкції. Чудовий інструмент як для мистецтва, так і для майбутніх інженерів.

                                                             


5. Новорічні квести від компанії "Праздник в коробке" - це відмінна розвага і захоплюючі пригоди з повним зануренням в чарівний світ дивних таємниць і загадкових історій. Дітям належить шукати подарунки, розгадувати головоломки, знаходити схованки і навіть чинити опір магії Снігових чаклунів. І найказковіше в цих новорічних історіях те, що будь-який тато чи мама зможе організувати велику новорічну пригоду всього за 20 хвилин.

                                                               


6. “Ukrainian Gears” та їхні 3D механічні пазли вже давно вийшли за межі країни та впевнено підкорюють Європу. Цікаві конструкції, високоякісні матеріали, моделі для хлопчиків та дівчаток – це справжній тренажер для винахідливого розуму.

                                                     

7. Набір для творчості з пластиліном Play-Doh "Доктор Зубастик". Оригінальний набір, який дасть можливість дитині відчути себе справжнім стоматологом, допоможе в розвитку тактильних відчуттів у маляти, уяви і навіть дрібної моторики ручок.

                                                        

8. «Під землею. Під водою» - нове видання від «Видавництва Старого Лева». Книга, яку можна читати з будь-якого кінця, розповідає таємниці природи, історію дослідження океанів, подробиці про мешканців водного та підземного царств.

                                                        

9. Трансформер Mustang - Фантастичний робот-трансформер і одночасно модель автомобіля! Проявивши свою конструкторську кмітливість, юний любитель техніки зможе, використовуючи додаткові деталі, перетворити грізного футуристичного воїна в точну модель сучасного автомобіля моделі Mustang.

                                                      

10.  Гра-прогулянка #суперКиїв — це дитячий путівник по Києву, який покаже місто зовсім інакшим, по-дитячому чарівним та загадковим. У кожного місця на мапі є своя легенда, яку цікаво переповідати і згадувати.
Весела і пізнавальна прогулянка — це лише півсправи:) У коробці також гра "Меморі" — набір парних карток, з якими дітки зможуть згадати відвідані місця, потренувати пам’ять та уважність.

"Київ3: карта для мандрів, відкриттів та пригод" - для жителів столиці, а також для тих, хто хоче там побувати. "Київ3"  в якісній "кубічній" упаковці - це три маршрути для прогулянок, спеціально розроблені різноманітні та продумані варіанти для знайомства з чарівним Києвом за 1 день, за 2 дні і за 3 дні.  Ідея розробників — не тільки провести мандрівника з картою в руках по відомим місцям, а й допомогти побачити все творчим поглядом, коли звичні об’єкти постають у новому світлі, варто лише дізнатися про них щось нове або краще роздивитися.

                        





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук