Метод трьох "Д" - Даруйте, Дивуйте, Дурійте!


Опубліковано 27 Грудень 2016 о 15:51

Блог Діти в місті Хмельницький >  Оглядові статті >  Метод трьох "Д" - Даруйте, Дивуйте, Дурійте!


Метод трьох "Д" - Даруйте, Дивуйте, Дурійте!

Як добре, що ми вже зовсім не такі, якими були наші батьки. А вони, в свою чергу, були набагато прогресивніші своїх. Час летить, все змінюється на краще і світ змінився настільки, що батьки і діти - більше не два різних табори, розділені правилами, а найкращі друзі. Вони один одного розуміють з півслова, всім діляться, навіть найпотаємнішим і цукерками, і мають право разом сходити з розуму.


Будинок Іграшок - новий простір справжнього щасливого дитинства. Адже тут живе все те, що так люблять малята: іграшки (вони ж напередодні свят - подарунки), здивування (тут підкажуть батькам, як потрібно дивувати своїх дітлахів) і веселощі (можливість дуріти разом з батьками).


Чому саме дарувати, дуріти і дивувати? Тому що дорослих насправді не існує, і всі ми хочемо подарунків, сюрпризів, нескінченного конфетті і досі чекаємо на листа із Хогвартса. Навіть коли у нас з'являються власні діти, перша сивина і навіть пенсія. Здається, щастя в можливості відчувати себе дитиною. І цю можливість вам подарує Будинок Іграшок.

Допоможе без проблем обрати подарунок, правильно розшифрувати листа до Миколая і постати перед святами у всеозброєнні. Всеозброєнні веселощів, рожевих кульок навколо та супер-пропозицій.


Зізнайтеся, ви ж теж чекаєте на дива? Вони обов'язково будуть, якщо творити їх разом!


http://bi.ua/





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук