Vladi Toys - творчість для розвитку малюків!


Опубліковано 02 Лютий 2017 о 13:05

Блог Діти в місті Хмельницький >  Оглядові статті >  Vladi Toys - творчість для розвитку малюків!


Vladi Toys - творчість для розвитку малюків!

Vladi Toys відкриває світ творчості для найменших. Набори для малювання, вишивання та декорування - це не тільки захоплююча гра, але і розвиток необхідних дітям навичок і здібностей через творчість. Блискучі глітерні олівці, воскові палички, стрічки та ґудзики, чарівний маркер, який стирається, захоплюють увагу малюків.
 

Як створити шедевр? Дивіться відеоролик «Рисоварики. Учимся рисовать шаг за шагом»


Почати вишивати дуже легко з «Вишивариками». Замість ниток, що постійно вислизають з пальчиків - яскраві стрічки. Також в наборі безпечна голка і гудзики, якими малюк прикрасить картинку. Ґудзики повторюють за формою основні геометричні фігури, таким чином дитина зможе зіставити, що полуниця, наприклад, має трикутну форму, а ніс свині - круглу і т.д. Ігри розвивають дрібну моторику.

 




«Прикрашарики» - набори для декорування - використовують два креативних елемента для прикрашання картинки. Глітерние карндаш і воскові палички. Малюк навчиться бачити приховані можливості речей, мислити поза рамками. Власними руками перетворить улюблених героїв - Фіксікі і смішариків.



«Рисоварики», тобто набори для малювання, покроково вчать малюків створювати свої перші шедеври. Використовуючи в малюнку різні образотворчі елементи, дитина може дати волю фантазії. В процесі буде розвиватися кольоровідчуття, естетичний смак, посидючість. А завдяки чарівному маркеру «пиши-витирай», можна не боятися помилитися.



Набори для розфарбовування - «Чарівні контури» - це 4 картинки для фарб з обмежуючими контурами. Контур підказує, який колір використовувати, а головне - фарба не випливає за межі малюнка.




У кожному наборі - книжечка-інструкція з покроковим навчанням. Рухаючись від простого до складного, дітки навчаться малювати, вишивати, розфарбовувати і декорувати. Додатковий бонус в кожному наборі - петля-кріплення, щоб повісити готову картинку на стіну.


Відомо, що творчі завдання, які задіюють праву півкулю головного мозку, також розвивають і ліву, відповідальну за точні і раціональні навички. Але будь-яка геніальність проявляється лише в гармонії, різнобічній розвиваючій діяльності.

 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук