Видавництво "Vivat" рекомендує чудову й добру історію "Маленька собачка купить господаря"


Опубліковано 30 Березень 2017 о 16:21

Блог Діти в місті Хмельницький >  Дитяча література >  Видавництво "Vivat" рекомендує чудову й добру історію "Маленька собачка купить господаря"


Видавництво "Vivat" рекомендує чудову й добру історію "Маленька собачка купить господаря"

Чудова й добра історія прийшла до нас зі сторінок нової дитячої книги "Маленький песик купить господаря". Ця новинка від Ольги Добросовістної сподобається усім, хто полюбляє тваринок та повчальні історії.



Любі батьки! Не купуйте цю книжку, коли не бажаєте, аби ваш малюк зростав добрим та чуйним, любив тварин, шанував старших і розумів, що кожен хоче мати друга, а самотні нечасто бувають щасливими. 


Не варто купувати її й тим, хто побоюється, що замість комп’ютерних ігор дітлахи випрошуватимуть у вас прочитати ще один розділ історії про котоФея, Матильду та Професора. Негайно відійдіть подалі, якщо вам не до вподоби, коли хлопчики та дівчатка ковтають книжки одну по одній! 


Кожна книжка прагне любові, а ця й поготів! Вона чекає на хлопчика чи дівчинку, здатних прикипіти серцем до її героїв. Можливо, саме вашому малюкові судилося потоваришувати з нею?


Книжка вийшла у видавництві Vivat:



Спеціально для підписників "Діти в місті" діє знижка на книжку в 10%.


При оформленні покупки у кошику в полі "купон" введіть промокод "vesna2017" і отримайте знижку!





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук