Нові серії популярного аніме Бейблейд Берст Гачі


Опубліковано 20 Травень 2019 о 14:15

Блог Діти в місті Хмельницький >  Нові серії популярного аніме Бейблейд Берст Гачі


Нові серії популярного аніме Бейблейд Берст Гачі

«Мама, купи бейблейд!» — це чули практично всі батьки. Бейблейд-манія охопила майже всіх дітей, а якщо ви раніше не стикалися з цими магічними дзигами, тоді наша стаття саме для вас. Що це за іграшка, звідки вона взялася, як в неї грати та де купити — все та навіть більше в нашому матеріалі.


Практично нещодавно вийшов новий сезон мультсеріалу «Beyblade Burst Gachi». Бейблейд — це змагання, яке передбачає сутичку блейдів. Воно привертає велику кількість глядачів, які спостерігають за битвою на виліт. Герої б’ються один з одним, використовуючи дзиги, які наділені магічними властивостями.


Пройшов рівно рік, після матчу між Айгером Акабане і Вальтом Аоі. Починається новий турнір протистоянь на арені. Вальт Аоі та його друзі знову б’ються за право перемогти і здобути першість. У нових серіях з’являється цікавий Караючий Джокер Д5. Як обіцяє японський виробник Takara Tomy, дзига буде оснащена парочкою сюрпризів, які не дадуть нудьгувати топовим беям.



Головні герої 4 сезону:

  • Драм Корю — учень Вальта. Оптимістичний і цілеспрямований блейдер, який завжди прагне здобути перемогу над своїм супротивником;
  • Амані Кусаба — старша сестра Такане Кусаби;
  • Дельта Акане — блейдер, якому належить Веном Діаболос;
  • Фумія Кіндо — зухвалий персонаж, який відрізняється надмірною упевненістю в своїй перемозі;
  • Такане Кусаба — молодший брат Амані Кусаби;
  • Ітіка Кіндо — завжди прагне підтримувати своїх друзів Драма і Фумію;
  • Танго Корю — дядько Драма Корю;
  • Ханамі — є диктором турніру.


У кожного персонажа є свій індивідуальний герой, який володіє унікальними магічними здібностями.


Ситуація склалася таким чином, що популярність іграшок Бейблейд перевершила популярність мультсеріалу. У них грають діти й підлітки по всьому світу. У деяких країнах проходять турніри, які нагадують турніри з мультсеріалу. Всі полюють за новими моделями. У момент написання цієї статті найбільш очікуваним героєм є Цвай Луінор Л5 зі своїм лівостороннім обертанням.


Для гри вам знадобиться арена, мінімум два бейблейди і суперник. Одночасно дзиги запускаються особливим чином і починається битва. Бейблейд, який вилетів за межі поля або розвалився, буде вважатися таким, що програв.



Ваша перемога залежить від дуже великої кількості факторів. Найголовнішим є вибір дзиги. Існує велика кількість моделей, склад яких може відрізнятися (є правосторонні, як Караючий Джокер і лівосторонні, як бейблейд Луінор Л5). Більш ранні версії були влаштовані досить примітивно — невеликий пусковий механізм і сама дзига. Нинішні зразки пішли далеко вперед.

Вони складаються з п’яти складових частин:

  • гатінко чіп;
  • обтяжувач;
  • основа енергетичного шару;
  • силовий диск;
  • накінечник.


У моделях стали використовувати метал і магнітну систему, що здатна відштовхувати. Деякі блейди мають можливість змінювати напрямок обертання. Є певний регулятор, який можна змістити і дзига буде крутитися в протилежну сторону. Ще існують рідкісні моделі, які можуть світитися і видавати звукові ефекти.


Який ваш улюблений персонаж мультсеріалу: Джокер Д5 або Луінор Л5? Ви можете придбати будь-який і відчути себе героєм мультфільму, або ж купити кілька блейдів (наприклад, в магазині leva.com.ua) і влаштувати власний турнір на вибування. Обов’язково купуйте оригінальні іграшки Бейблейд і перемагайте на арені разом зі своїми друзями.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук