Топ-6 дитячих літніх таборів 2019


Опубліковано 30 Травень 2019 о 17:28

Блог Діти в місті Хмельницький >  Оглядові статті >  Топ-6 дитячих літніх таборів 2019


Топ-6 дитячих літніх таборів 2019

Що буде робити ваша дитина на літніх канікулах? Нудьгувати вдома? Сидіти годинами в гаджетах? Запропонуйте їй гарну альтернативу — незабутній відпочинок в літньому таборі. Ми допоможемо підібрати ідеальний табір для вашої дитини. Тільки найкращі табори з гідною репутацією і унікальною програмою. Вам залишається тільки вибрати табір, купити путівку і подарувати вашій дитині приголомшливе літо.


До початку літніх канікул залишилися лічені дні, а це означає, що потрібно визначитися з місцем відпочинку для дитини. І це повинен бути незвичайний, цікавий, корисний і веселий відпочинок. Дуже радує той факт, що кількість дитячих літніх таборів в Україні зростає. Їхня кількість з кожним роком стає все більше, а якість наданих ними послуг все вище. Ми ознайомимо вас з кращими сучасними таборами в Україні і за кордоном.


Boyar Camp


Photo: Boyar Camp


Подаруйте своїй дитині можливість відпочити в найкращому англомовному таборі у Карпатах. «Boyar Camp» проходить у гірському місті Яремче, у комфортному відпочинковому комплексі «Wellland».

Крім оздоровчого відпочинку на природі, серед Карпатських гір, ваші діти матимуть унікальну можливість опинитися у англомовному середовищі, адже в таборі розмовляють виключно англійською мовою.

Тільки сучасні та актуальні навчальні матеріали з використанням кращих світових практик, індивідуальний підхід та клуби з носіями мови — все це в умовах комфортного проживання на території комплексу.


Video: Boyar Camp


Та не забуваймо й про розваги — лазертаг, стріляння з луків, квадроцикли, басейн, спортивні змагання, бадмінтон, китайський та американський футбол, волейбол, баскетбол, олімпійські ігри, тобто все, від чого ваші діти будуть в захваті.

Крім цього на дітей у таборі очікують цікаві екскурсії. Буковель, водоспад «Дівочі сльози» та Пробій, місто Яремче з колоритним базарчиком, зоопарк, Полонина Перців, рафтинг у селі Дземброня, катання на конях по Чорногірському хребту, підйом на Говерлу, Манявський скит, Пнівський замок, водоспад Труфанець.

Починаючи з 23 червня відбудеться 5 заїздів по 10 днів.


Вік:  7 — 11; 13 — 16

Телефон: +380 (97) 629 36 01

Дізнатись більше


MiniBoss & BigBoss сімейний табір в Греції і Болгарії


Photo: MiniBoss & BigBoss 


Новий формат канікул: активний відпочинок + ігрове навчання підприємництву. Сімейні бізнес-табори в Греції і в Болгарії відбуваються за унікальними програмами MiniBoss & BigBoss Business School.


Греція, Олімпійська Рів’єра (м. Салоніки), гора Олімп

Коли: 30 июня — 11 липень

Вік: NanoBoss — діти 3 — 5 років, MiniBoss — школярі 6 — 14 років, BigBoss — молодь 15+


Табір в Греції розташований в Олімпійській Рив’єрі, на березі чистого Егейського моря. Проживання в комфортабельних еко-котеджах, які знаходяться в евкаліптовому лісі. До моря — рукою подати — перша лінія. У вашому розпорядженні — басейни і зони відпочинку, смачне 4х-разове харчування (грецька і європейська кухні), багато активностей.

Батьки відпочивають разом з дітьми. Спеціальні релакс-програми для дорослих і активні ігри для дітей. Так як це бізнес-табір, то в нього приїжджають діти, які прагнуть розвивати своє мислення і навички лідера. Для цього ми розробили командні ігри, веселі квести, спортивні змагання, заняття по стартапінгу і креатив-батли. Діти вивчають англійську з носієм мови, а батьки проходять коуч-програму для дорослих.

Кожен день діти отримують задоволення від спілкування з друзями, розвивають комунікабельність, підприємницьке мислення і навички, наповнюють своє літо цікавими подіями.

У програмі — сходження на гору Олімп до Чаші Зевса, екскурсія по античним містам Греції, поїздка на легендарні Метеори.

Такі грецькі канікули точно запам’ятаються!


Video: MiniBoss & BigBoss 


Болгарія, Заповідник Камчия (біля Варни)

Коли: 11 — 21 липня

Вік: NanoBoss — діти 3 — 5 років, MiniBoss — школярі 6 — 14 років, BigBoss — молодь 15+


Після відпочинку в Греції, стартує табір в Болгарії. Тут ви будете жити в готелі, який знаходиться в заповіднику Камчия. У вашому розпорядженні — база Олімпійських збірних з власним басейном, тенісними кортами і спортивними майданчиками, ви відновите свої сили в курортному центрі зі СПА-процедурами; будете зустрічати світанки на березі Чорного моря.

У міжнародному таборі лідерів в Болгарії зустрічаються студенти MiniBoss & BigBoss Business School з різних країн. Це дивовижний полікультурний простір для спілкування, обміну ідеями, і отримання нових знань. На ваш вибір: 20 годин стартапінга і командоутворення або 20 годин англійської з носієм мови.

Дорослі та діти стануть учасниками великої гри: сімейний тімбілдинг. Візмуть участь у таких глобальних подіях, як культурне шоу «Парад країн», глобальний діловий форум BigBoss, Чемпіонат світу з підприємництва для дітей та молоді. Для новачків діятиме «Відкрита Ліга», де вони зможуть спробувати свої сили і створити власний стартап за 10 днів.

Насичене літо з MiniBoss & BigBoss Business School — це пригода, яку потрібно пережити на власному досвіді!


Video: MiniBoss & BigBoss 


MiniBoss & BigBoss Business School (Великобританія) — бренд № 1 в бізнес-освіті для дітей і підлітків, глобальна мережа суботніх бізнес-шкіл по всьому світу. Навчання за унікальними освітніми програмами та ігровими методиками. Протягом року діти проходять теорію і практикуються у створенні стартапів, а влітку — студенти зустрічаються в таборах для відпочинку та отримання нових знань й вражень.

Приєднуйтесь до глобальної сім’ї MiniBoss!


Вік: 3 — 5; 6 — 14; 15+

Телефон: +380 (93) 305 15 31

Дізнатись більше


Green Country


Photo: Green Country


Green Country — найбільша мережа шкіл англійської мови в Україні. Перша школа, яка застосувала методику «Перевернутий Урок» на заняттях з англійської. Методику, яка дозволяє більше практикуватися і менше витрачати часу на теорію. 13 років досвіду, 11 філій, 3 міста: Київ, Львів, Харків.


Обирайте одну з трьох літніх канікулярних програм та забезпечте неймовірне літо своїй дитині:


Денний табір-інтенсив «Англійська + Спеціалізація» дітям 6 — 11 років.

Що буде:

Щодня 4 години — GC Study:

  • інтенсивні комплексні заняття з англійської за методикою «перевернутий урок»;
  • проектні роботи на основі вивченого матеріалу;
  • перекус у вигляді майстер-класу;
  • проходження половини рівня за 2 тижні.

3 години — GC Interests:

  • програма з розвитку навичок в окремих сферах: IT, спорт, арт, драма, дизайн;
  • кожна філія — окрема сфера!

Коли:

  • 3 — 14 червня;
  • 17 — 27 червня;
  • 1 — 12 липня;
  • 15 — 26 липня;
  • 29 липня — 9 серпня;
  • 12 — 23 серпня.

Вартість:

  • 7200 грн / 10 днів (програма повного дня 09:30 — 18:00);
  • виключно навчальна програма (09:30 — 13:30) — 3800 грн / 10 днів.


Video: Green Country


Курс «Комплексний інтенсив» дітям 11 — 16 років

Що буде:

  • комплексні заняття за концепцією «перевернутий урок»;
  • повне занурення в мовне середовище: 120 годин практики англійської онлайн + офлайн;
  • засвоєння повного рівня за 6 тижнів!

Коли:

  • 03 — 21 червня;
  • 12 — 31 серпня.

Вартість:

  • 3200 грн / 3 тижні.


Курс «Розмовний Інтенсив» учням 6 — 16 років

Що буде:

  • 3 тижні занять з носієм мови за концепцією «перевернутий урок»;
  • вивчення англійської та розвиток «4C's» навичок: креативність, комунікація, критичне мислення, колаборація.

Коли:

  • 03 — 20 червня;
  • 24 червня — 11 липня;
  • 12 — 30 серпня.

Вартість:

  • 2200 грн / 3 тижні.


Video: Green Country


Приєднуйтеся до школи, де говорять діти!


Вік: 6 — 11; 11 — 16; 6 — 16

Телефон: +380 (63) 990 21 68

Дізнатись більше


JAMM


Photo: JAMM


Хочете, щоб ваш підліток не просто прогуляв літні канікули, а поєднав здоровий активний відпочинок на свіжому повітрі з придбанням корисних професійних знань і навичок? Тоді сміливо відправляйте дитину в літні табори «JAMM».

У сфері ранньої профорієнтації підлітків JAMM немає рівних. Тут вважають, що щасливе професійне майбутнє наших дітей — це успішне поєднання двох факторів: можливості самореалізації і можливості фінансово самостійно забезпечувати себе в майбутньому.

Тому всі програми для дитячих і підліткових таборів передбачають можливість спробувати себе в різних актуальних професійних сферах, щоб визначитися з власними здібностями і уподобаннями в світі професій.

Так наприклад, JAMM розробив спеціальну програму ранньої профорієнтації для дітей 8 — 12 років — JAMMik. Проходячи програму кожна дитина за сім днів табору спробує себе в ролі відеооператора, програміста, дослідника і вченого, а головне відчує себе зіркою на великій сцені в ролі музиканта, актора або танцюриста.


Video: JAMM


Також, особливою популярністю користуються табори і шоу-бізнес JAMM, де підлітки приміряють на себе популярні професії акторів, режисерів, рок-музикантів, продюсерів, відео-операторів і інші.

 

Окремої згадки гідні бізнес-табори англійської мови JAMMglish, де підлітки мають унікальну можливість випробувати себе в професії маркетолога, менеджера проектів, керуючого директора, HR-директора, головного бухгалтера та інших, поєднуючи це з практикою англійської з носіями мови.

 

Одними з найбільш актуальних сфер на сьогоднішній день є IT та відео виробництво. Цим темам присвячені табори iJAMM, де підлітки вчаться створення комп’ютерних ігор, анімації та веб-сайтів.

 

Чим успішніше і щасливіше будуть наші діти в майбутньому і чим більш достойним буде плата за їх самореалізацію, тим щасливіше будемо ми — їхні батьки і вчителі, і JAMM — вірний помічник у підготовці ваших дітей до дорослого життя!


Вік: 8 — 12; 13 — 17

Телефони: 044 568 20 22; +380 (66) 60 27 233; +380 (73) 60 27 233; +380 (98) 60 27 233

Дізнатись більше


МАНІВЦІ


Photo: МАНІВЦІ


Хочете додати в життя ваших підлітків більше активності і екстриму? Тоді відправляйте дітей 10 — 14 років в подорож берегами річки Дністер на катамаранах, байдарках і каяках.

Під час перебування в таборі діти навчаться керувати катамараном та працювати в команді, опанують основи плавання та надання першої допомоги, основи самостійного туризму. Також на учасників чекають захоплюючі екскурсії Миколаївщиною, ознайомлення зі спелеологією, кіноперегляди та веселі ватри.

Під час літа відбудеться 6 таборових змін, які будуть тривати по 12 днів. До таборовиків можна долучитись як на весь термін, так і на певні дні!

 

Поденна оплата 600 грн. Вартість: 7 000 грн.

У разі якщо з сім’ї у табір їде двоє і більше осіб одночасно — 6 300 грн.


Вартість включає:

  • харчування за програмою;
  • супровід інструкторів;
  • прокат сплавного (катамарани, каяки, рятувальні жилети) та пішохідного спорядження (системи, карабіни і т. п.);
  • місце у 4-х місному наметі;
  • страхування.


Не включено: транспорт зі Львова та до Львова, прокат спальників.

Video: Манівці


Розклад таборів 2019


Для того щоб зареєструватись на табір, потрібно перейти до зголошення що нижче. У ньому вказати, на які дати ви хочете щоб ваша дитина поїхала. Для заявки потрібно ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ. Або пишіть на пошту: support@manivci.lviv.ua

Дати таборових змін:

  • Червень: 03 — 14, 17 — 28;
  • Липень: 01 — 12, 15 — 26;
  • Серпень: 29 липня –09 серпня, 12 — 23.


Програма табору


Таборовики матимуть змогу спробувати свої сили з каякінгу та з техніки гірського туризму. Програма поділена таким чином, що діти будуть мандрувати водою на катамаранах, а також відвідають печери, будуть досліджувати терени річки Дністер. Всі заняття проходять відповідно до техніки безпеки на воді.

Таборовиків під час занять будуть супроводжувати досвідчені тренери. Жити кемпери будуть у наметовому містечку. А смачно харчуватися у польовій кухні, де куховарити буде наш вправний кухар.

12 днів на природі, поруч з річкою Дністер.


Вік: 10 — 14

Телефон: +380 (96) 00 64 948

Дізнатись більше


STAR TIME



Photo: STAR TIME


Якщо для вашої дитини літній відпочинок біля моря — це не пасивне лежання на піску, а активне, веселе і корисне дозвілля, тоді пропонуємо вам звернути увагу на табір «STAR TIME» — сучасний дитячий табір, який розташований на березі Чорного моря, зі своїм власним піщаним пляжем і огородженою територією.

На території табору є все для активного і веселого дозвілля: великий концертний майданчик, басейн, крита поляна для проведення майстер-класів та активностей, надувний аквапарк, PS-CLUB, розвиваючі студії (робототехніка, hand-made, кулінарія, радіо і ТБ), пляжний кінотеатр на лаунж-мішках, настільний теніс.

У таборі «STAR TIME» дітям прищеплюється командний дух, в них відкриваються і розвиваються таланти. Їхнє життя наповнене цікавими заходами, іграми, конкурсами, шоу і вікторинами.


Особливості табору:

  • для дітей від 6 до 14 років;
  • ранкова гімнастика і заняття на свіжому повітрі;
  • розвиваючі студії: робототехніка, hand-made, кулінарія, радіо, ТБ;
  • майстер-класи від зірок шоу-бізнесу та викладачів продюсерського центру «STAR TIME»;
  • дитячі шоу-програми і постановки, виступ на сцені перед публікою;
  • фірмова канцелярія і одяг (футболки, кепки, блокноти і т.д.);
  • активний відпочинок з професійними дитячими аніматорами (emoji team);
  • тематичні зміни.


Video: STAR TIME


На кожній тематичній зміні дітей і підлітків очікують фан-зустрічі, майстер-класи та автограф-сесії від блогерів, акторів і співаків. За літній сезон табір відвідають Даня Вегас, Ліза Василенко, Аня Трінчер і Богдан Осадчук, Bushe, Олег Виговський, Іра Кудашова, сестри TWINS і Денис Реконвальд!


Зміни


SPORT

Дата: 3 — 14 червня;

Активності: футбол, волейбол, теніс, хореографія;

Додатково: спортивна психологія, майстер-класи відомих спортсменів.


SHOW BUSINESS

Дата: 15 — 26 червня;

Активності: естрадний вокал,  сучасна хореографія, акторська майстерність, сценічне  мовлення;

Додатково: Фабрика Зірок, майстер-класи від зірок шоу-бізнесу.


BLOGGING

Дата: 27 червня — 8 липня;

Активності: сценічне мовленя, відеоблогінг;

Додатково: телепрактика, майстер-класи популярних блогерів.


STAR TIME

Дата: 9 липня — 20 липня;

Активності: акторська майстерність, естрадний вокал, сучасна хореографія, сценічне мовленя;

Додатково: квесторія, майстер-класи від зірок шоу-бізнесу.


MEDIA 

Дата: 21 липня — 1 серпня;

Активності: відеоблогінг, журналістика, телерадіомовлення, продюсування;

Додатково: телепрактика, майстер-класи популярних блогерів.


YOUTUBE

Дата: 2 — 13 серпня;

Активності: відеоблогінг, сценічне мовлення;

Додатково: телепрактика, майстер-класи популярних блогерів та телеведучих.


MUSIC

Дата: 14 — 25 серпня;

Активності: естрадний вокал, сценічне мовлення;

Додатково: Фабрика Зірок, майстер-класи популярних артистів.


Протягом тематичних змін Emoji Team організовує концерти з виступом дітей, вечірки, спортивні змагання, дискотеки, квести та конкурси.

Путівок в цей чудовий табір з кожним днем стає все менше, а літо починається вже зараз, так що поспішайте забронювати і придбати путівку в незабутнє літо.


Адреса: Одеська обл, смт. Грибівка, вул. Приморська, 20

Вік: 6 — 14

Телефон: +380 (48) 772 57 87

Дізнатись більше





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук