Дистанційне навчання школярів: онлайн уроки на телебаченні


Опубліковано 16 Березень 2020 о 11:08

Блог Діти в місті Хмельницький >  Дистанційне навчання школярів: онлайн уроки на телебаченні


Дистанційне навчання школярів: онлайн уроки на телебаченні

Photo: Pixabay


Дистанційному навчанню школярів — бути!


Про це повідомляє Голова Комітету з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак.


Photo: Верховна Рада України


Телеканал "Рада" та YouTube-канал Міністерства освіти і науки України та науки України із 17 березня запускають щоденну трансляцію безкоштовних відеоуроків та онлайн-курсів.

Відбудеться це за підтримки Комітет Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій з Міністерством освіти та науки України та провайдерами онлайн-освіти України — Be Smart, EdEra та Prometheus.

Онлайн-уроки будуть саме за тими дисциплінами, які потрібні для складання цьогорічного ЗНО:

  • українська мова та література; 
  • англійська мова;
  • історія; 
  • математика;
  • біологія.

Уроки транслюватимуть у будні дні з 8.00 до 9.00 та з 18.30 до 21.00 години. У вихідні - повтор уроків.


Окрім того, з 16 березня телеканал "Київ" почав щоденну трансляцію відеоуроків зі шкільної програми для учнів 11-х класів, повідомляє Офіційний портал Києва.

Програма "Відкритий урок" розрахована на 11-класників і допоможе їм при підготовці до ЗНО. 

В ефір виходитиме по п’ять уроків на день, тривалістю до 30 хвилин. Час трансляцій: 9:30, 11:30, 13:30, 13:05, 13:30. Анонси "Відкритих уроків" постійно оновлюються на офіційній сторінці телеканалу "Київ" у Facebook. Окрім того, відео телеуроків можна буде подивитися на Youtube каналі телеканалу "Київ".


Для всіх школярів і любителів літератури: UA: Радіо Культура допоможе опанувати шкільну програму з літератури під час вимушених канікул на карантині. Про це повідомила продюсерка UA: Радіо Культура Ірина Славінська на своїй сторінці.

Цього тижня о 21:00 в програмі Радіотеатр звучить світова класика в перекладах Максима Рильського - Мольєр, Шекспір, Расін тощо.

З понеділка щодня о 12.00 та 21.00 для вас звучатиме чудова колекція шкільної класики. Також протягом дня традиційно можна послухати випуски "Поезії на Радіо Культура". Зокрема, 18 березня - твори Максим Рильський, а 10 березня – Ліни Костенко. Щодня - важливі голоси нашої історії літератури.

Послухати Радіо Культура можна на suspilne.radio.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук