Ностальгія для батьків, новинка для діточок - LEGO Super Mario


Опубліковано 08 Липень 2020 о 10:00

Блог Діти в місті Хмельницький >  Ностальгія для батьків, новинка для діточок - LEGO Super Mario


Ностальгія для батьків, новинка для діточок - LEGO Super Mario

Photo: Інтернет-магазин «Будинок іграшок»


Вусатий веселун Маріо - герой легендарної комп'ютерної аркади, в яку грали мами і тата багатьох дітлахів. Завдяки компанії LEGO улюбленець дітвори «оживає» у вигляді інтерактивного чоловічка. У чому особливості нового конструктора і як замовити стартовий набір LEGO Super Mario, розповідають експерти інтернет-магазину «Будинок іграшок».


Відважний сантехнік Маріо


Ви не знаєте, хто такий Маріо? Запитайте у тата або старшого брата - і точно отримаєте відповідь.


Маріо - найвідоміший в світі сантехнік - персонаж популярної відеогри «Супер Маріо», створеної компанією Nintendo на початку 80-х років минулого століття.


Photo: Інтернет-магазин «Будинок іграшок»


Супер-герой Грибного Королівства, рятуючи прекрасну принцесу, спритно розправляється з ворогами, з легкістю розбиває перепони з цегли і піднімає важкі вантажі. Веселий непосида весь час потрапляє в небезпечні і цікаві історії, з яких обов'язково виходить переможцем. Впізнати веселого італійця досить просто: по пишним вусів, червоній сорочці, синьому комбінезону і кепці з буквою «М». Саме таким його знають і пам'ятають представники покоління 80-х і 90-х років XX століття.


Створи свою пригоду!


Компанія LEGO вирішила подарувати нове життя улюбленцю мільйонів і спільно з Nintendo розробила лінію інтерактивних конструкторів - LEGO Super Mario, розраховану на дітвору віком 6 +. Малюки зможуть самі створювати захоплюючу гру і спостерігати, як «ожилий» на екрані смартфона або планшета чоловічок взаємодіє з ігровим полем і спеціальними блоками.


Тепер відважний Маріо збирає монетки в реальних умовах, збудованих маленьким архітектором з пластикових лего-блоків. Щоб заробити очки і успішно перейти на наступний рівень, йому знадобиться подолати перешкоди на шляху, перемогти черепаху Боузер-молодшого і злого гриба Гумбо, осідлати хмару і утриматися на платформі, яка крутиться.


Стартовий набір складається з 231 деталі, в тому числі 7 екшн-кубиків, з якими взаємодіє інтерактивна фігурка. Її головні особливості:

  • наявність блютуза для підключення до гаджету;
  • вмонтований датчик кольору для взаємодії з екшн-кубиками і ігровим полем;
  • мініатюрні РК-монітори на животі, в очах і в роті іграшки;
  • мікродинамік для відтворення звуків і музики класичної комп'ютерної гри.




Щоб грати, необхідно завантажити в смартфон безкоштовний мобільний додаток, що дозволяє відслідковувати результати пройденого рівня, спілкуватися і обмінюватися ідеями з іншими гравцями, а також керувати віртуальними інструкціями, що допомагають в будівництві рівня можливістю збільшувати і повертати картинку.


Будь першим - замовляй конструктор вже сьогодні!


Продажі стартового набору Adventures with Mario («Пригоди разом з Маріо») і перших наборів-розширень Piranha Plant Power Slide і Bowser's Castle Boss Battle стартують у серпні нинішнього року.


Інтернет-магазин "Будинок іграшок" дарує можливість своїм покупцям в період з 12.06.20 по 31.07.20 включно замовити стартовий набір LEGO Super Mario і отримати як бонус-подарунок костюм для фігурки.


Врахуйте, що без стартового конструктора ніяк не обійтися. Він є основним набором лінії, що відкриває двері в світ захоплюючої гри, до того ж фігурка відважного сантехніка включена тільки в цей набір.


Щоб оформити попереднє замовлення, необхідно заповнити просту форму:

  • вказати ПІБ;
  • вписати контактний номер телефону та адресу електронної пошти;
  • клікнути по вкладці «Попереднє замовлення».


Конструктор LEGO Super Mario ідеально підійде як для самостійної, так і для командної гри. Створюючи унікальні рівні, дітвора може влаштувати веселе змагання: хто швидше добереться до фінішу.


*матеріал розміщений на правах реклами





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук