Незвичайні конструктори, від яких шаленіють навіть дорослі


Опубліковано 08 Жовтень 2020 о 16:00

Блог Діти в місті Хмельницький >  Незвичайні конструктори, від яких шаленіють навіть дорослі


Незвичайні конструктори, від яких шаленіють навіть дорослі

Photo: Будинок іграшок


Конструювання - захоплююче заняття, яке розвиває дрібну моторику рук, тренує логіку і просторове мислення, задіює уяву. Багато сучасних моделей цікаві і дітям, і дорослим. Про найбільш вражаючі новинки розповідають експерти інтернет-магазину «Будинок iграшок».


Learning resources: райдужні зигзаги


Простий, але творчий конструктор — напрочуд гнучка розвиваюча іграшка, різнокольорові елементи якої мають незвичайне зчеплення і гнуться в різні боки, не ламаючись.

Райдужні зигзаги можна згинати, розгинати і з'єднувати між собою, утворюючи багатоярусні тривимірні конструкції. Варіанти і кількість моделей вичерпуються лише фантазією гравця.



Магніти від MAGFORMERS


Photo: Будинок Іграшок


Своєрідність конструкторів MAGFORMERS полягає в незвичному способі кріплення деталей - за допомогою магнітів. Завдяки цьому плоска фігурка шляхом простого підняття вгору перетворюється в тривимірну модель чого завгодно: замку, ракети, динозавра або машини.


Комплекти для моделювання техніки включають:

  • шасі;
  • колеса;
  • пульти управління і т. д.


В останніх наборах з'явилося світлодіодне підсвічування, яке перетворило гру з MAGFORMERS в справжнє свято для дітей та батьків.


«Реп'яхове» конструювання: BUNCHEMS

Photo: Будинок Іграшок


Деталі наборів BUNCHEMS від Spin Master з'єднуються один з одним за принципом будяків. Конструктори складаються з різнокольорових сфер з «колючками».


Зчепивши їх пластикові шипи, можна сконструювати будь-яку модель:

  • машинку;
  • рибку;
  • принцесу;
  • пірата і т. д. (глаза, вуса, фари, колеса йдут в комплекті).


Виходить кумедно і мило, тому конструктори BUNCHEMS так подобаються дітлахам.


Конструктори «Знаток»

Photo: Будинок Іграшок


Компанія «Знаток Плюс» розробила серію електронних конструкторів різного рівня складності, за допомогою яких можна зібрати до тисячі робочих електросхем.


В набори включені:

  • лампи;
  • транзистори;
  • конденсатори;
  • двигуни;
  • світлодіоди;
  • сенсори і т. д.


Продумано спеціальні зчеплення, які дозволяють збирати моделі без пайки. Переходячи від набору до набору, юний електронщик навчиться своїми руками створювати різні електроприлади - від кишенькового ліхтарика до охоронної сигналізації і детектора брехні.


Лінійка Stem Heroes від Engino

Photo: Будинок Іграшок


Тривимірні STEM-конструктори від Engino вважаються одними з кращих на ринку і покликані допомогти дітям проявити творчий потенціал. Унікальні механізм «оживають» за допомогою електродвигунів, звичайних або сонячних батарей і програмованих елементів управління.


Розроблено 7 тематичних лінійок конструкторів Stem Heroes для дітей 8-14 років.


З їх допомогою можна створити роботизованих тварин, морську, наземну, повітряну і космічну техніку, драконів і навіть функціонуючу теплицю для вирощування рослин. Іграшки комплектуються брошурами з інформацією по темі комплекту, а також безкоштовними інтерактивними 3D-інструкціями для перегляду з ПК, смартфона або планшета через додаток ENGINO 3D Viewer.


Сучасні конструктори - відмінний привід батькам знову відчути себе дитиною і разом з дітьми освоїти конструювання нового покоління!


*матеріал розміщений на правах реклами






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук