Добірка найкращих різдвяних фільмів і мультфільмів для сімейного перегляду


Опубліковано 22 Грудень 2020 о 10:00

Блог Діти в місті Хмельницький >  Добірка найкращих різдвяних фільмів і мультфільмів для сімейного перегляду


Добірка найкращих різдвяних фільмів і мультфільмів для сімейного перегляду

Photo: Freepik


Зовсім скоро починаються зимові канікули та новорічні свята. Цього разу Різдво і Новий рік як ніколи будуть сімейними святами, адже все більше людей залишаться вдома, щоб провести їх з сім'єю.

Різдвяні фільми - відмінний спосіб підняти настрій, повірити в чудеса і прекрасно провести час. «Діти в місті» зібрали добірку цікавих фільмів і мультфільмів, які можна буде подивитися всією сім'єю в період новорічних свят .


Різдвяні хроніки


Цей фільм 2018 року для багатьох залишився непоміченим, хоча він як не можна краще відображає атмосферу свята. Неймовірні пригоди брата і сестри, які забралися в санки до Санта Клауса не залишать нікого байдужим.



Video: Dzuski Movie Трейлери Українською 


Секретна служба Санта Клауса


Добрий мультфільм про Санта Клауса і його сина Артура, які за допомогою ельфів намагатимуться врятувати свято для однієї маленької дівчинки, яка не отримала свій подарунок на Різдво.



Video: Sony Pictures Entertainment 


Смурфіки: Різдвяний гімн


Для шанувальників Смурфіків є чудовий короткометражний мультфільм, присвячений Різдву. Святкові пісні, прикраси та улюблені персонажі обов'язково піднімуть настрій вашій дитині.



Video: Att Se film 


Подорож до Різдвяної зірки


Норвезька казка, в якій є і королі, і відьми, і чарівні тварини. Це дуже гарний фільм, наповнений спецефектами і святковим настроєм.



Video: Sola Media 


Грінч


Багато хто пам'ятає старий фільм про викрадача Різдва, але ви могли пропустити мультфільм про Грінча 2018 року. Прекрасна сучасна анімація і захоплюючий сюжет сподобається як дітям, так і дорослим.



Video: B&H Film Distribution Company 


Три Гавкотера


Смішний фільм про трьох собак-мушкетерів, які будуть шукати злодіїв, які викрали всі новорічні прикраси в маленькому містечку. Чи вдасться чотирипалим покарати злочинців, дізнаєтеся в кінці фільму.



Video: Movieclips Indie 


Вам може стати в нагоді наша добірка: Топ-10 нових мультфільмів, які ви могли пропустити


Людина, яка винайшла Різдво 


Це біографічний фільм, який сподобається дітям старшого віку, які захоплюються історією і літературою. Картина розповідає про відомого письменника Чарльза Діккенса, чия різдвяна історія вплинула на становлення Різдва одним з головних свят в свідомості британців.



Video: Сінематико 


Поки ти спав


Прекрасна мелодрама, яка підійде для перегляду з підлітками. Незважаючи на те, що фільм вийшов в далекому 1995 році, він як не можна краще передає атмосферу свят. Фільм розповідає про самотню дівчину, яка знаходить справжню сім'ю і любов.



Video: Movieclips Classic Trailers


Едвард руки-ножиці


Ще один старий фільм, який обов'язково потрібно подивитися під Новий рік. Прекрасна казка для перегляду з підлітками, які все ще люблять казки, але вважають за краще, щоб вони були оригінальними, а, часом, і трохи моторошними.



Video: Movieclips Classic Trailers 


Не забудьте також про найпопулярніші фільми, які асоціюються з новорічними та різдвяними святами. Варто тільки почати дивитися їх, і святковий настрій з'явиться сам собою.


Фільми, які завжди актуальні:

  • Один вдома (2 частини),
  • Гаррі Поттер (всі частини),
  • Хроніки Нарнії (всі частини),
  • Кучерява Сью,
  • Подарунок на Різдво .


Це лише мала частина фільмів, які можна встигнути подивитися за час тривалих канікул. Діліться в коментарях вашими улюбленими новорічними та різдвяними картинами.


Вам може стати в нагоді наша добірка: Топ-10 фільмів для сімейного перегляду під теплим пледом з чашкою какао






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук