Курси англійської мови у Хмельницькому


Опубліковано 02 Серпень 2021 о 09:10

Блог Діти в місті Хмельницький >  Освіта >  Курси англійської мови у Хмельницькому


Курси англійської мови у Хмельницькому

Усі турботливі батьки бажають своїм дітям щасливого майбутнього, успішного закінчення школи, навчання у кращих університетах, цікавих подорожей і вдалої кар'єри. З цією метою мами й тата намагаються дати своєму чаду максимум знань. Серед популярних напрямків, на які батьківський попит є завжди, слід виділити англійську мову для дітей.


Ефективна англійська для дітей Хелен Дорон


Сучасні курси англійської мови для дітей у м. Хмельницький дозволяють з раннього віку прищепити малюкам любов до цієї мови. У навчальному центрі Хелен Дорон діють спеціальні програми, що розраховані на дітей різних вікових категорій для малюків від 3 місяців й для підлітків до 19 років. Навчання англійської дітей здійснюється у міні-групах або індивідуально. 


Від звичайних уроків у школі заняття англійською для дітей у Хмельницькому істотно відрізняються. Діти сприймають English інтуїтивно. Повне занурення у мовне середовище сприяє автоматичному розпізнаванню й розумінню іноземної, а пізніше й відтворенню та вільному спілкуванню.


Навіщо дітям вчити англійську


Всюди розповідають про те, які перспективи відкриваються перед людиною, яка знає кілька мов. Разом з тим, батьки часто не знають самі, для чого потрібно навчати дітей англійської мови. Через недостатнє розуміння, мами й тата інколи не можуть ґрунтовно мотивувати й малюка. Перш ніж записатися на англійську для дітей у Хмельницькому, варто оцінити ті перспективи, які дарує знання мови.


Вивчаючи сучасний курс англійської мови з раннього віку, дитина впевнено крокує до успішного майбутнього:

  • Успішне навчання у школі.
  • Тренування пам'яті й розвиток мислення.
  • Відвідування дитячих таборів за кордоном.
  • Спілкування з рідними та друзями в інших країнах.
  • Вступ до кращих ВНЗ України, Європи та усього світу.
  • Можливість брати участь у міжнародних змаганнях.
  • Розширення кругозору.

Діти, які з раннього віку освоюють ази іноземних мов на курсах, зазвичай більш комунікабельні й не страждають від зайвої сором'язливості, не бояться виступати перед аудиторією.


У чому особливості навчання англійської для дітей у Хмельницькому


У батьків може виникати питання, коли, в якому віці слід записувати дитину на заняття. Вченими доведено – чим раніше починається вивчення англійської мови за методикою Helen Doron English, тим вище відсоток природної невимушеної сприйнятливості та ймовірність того, що дитина навчиться вільно думати, слухати й розуміти, спілкуватися іноземною мовою.







Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук