Що слід врахувати при виборі піци 


Опубліковано 23 Серпень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Хмельницький >  Оглядові статті >  Що слід врахувати при виборі піци 


Що слід врахувати при виборі піци 

Photo: Діти в місті


Піца вже багато років має шалений попит в Україні, на рівні з суші, бургерами та іншої традиційною їжею різних країн. В багатьох містах можна поласувати італійською стравою.


Ви можете замовити піцу у Хмельницьку на сайті https://la.ua/khmelnytskyi/, й бути абсолютно впевненим,  що отримаєте смачну та аутентичну страву, виготовлену з високоякісних інгредієнтів. 


На сайті є доволі багато різних класичних та авторських піц. Завдяки цьому точно можна знайти саме той варіант, який стане вам до вподоби. Крім цього, є унікальна можливість обрати інгредієнти на свій розсуд. 


З чим слід визначитись перед тим, як робити замовлення 


Є декілька речей, на які слід звернути увагу в першу чергу. Це: 

  • Діаметром піци. Зазвичай заклади мають два або три стандартні розміри. Орієнтуйтесь на те, наскільки ви зголодніли, а також на кількість людей. При цьому, слід враховувати, що навіть розігріта або холодна піца – дуже смачна. Тому можна замовити трохи більше порцію, щоб пізніше нічого не готувати на наступне приймання їжі. 
  • Товщина коржа. Тісто впливає на смак страви не менше ніж начинка. Подумайте, що вам більше подобається: тонкий варіант чи товстий. 
  • Піцерія. Місце, де ви робите замовлення має велике значення, оскільки від цього залежить якість страви, рецепти, по яким вона готується, ціна піци та багато іншого. Саме тому краще обирати перевірені заклади, або ж перед відвідуванням читати відгуки. 


    Що робити, коли не знаєш, що взяти 


    Найпростішим рішенням, коли ви не знаєте, яку саме піцу обрати, стане вибір класичної страви, тому що саме вони найкраще перевірені часом та мільйонами шанувальників. До них зазвичай відносять:

    • Піца Margherita або ж «Маргарита». Цей варіант має найбільший попит у себе на Батьківщині – в Італії. «Маргариту» там замовляють настільки часто, що її також називають «королевою піц». При цьому, склад її доволі простий. Туди входять тільки помідори та моцарела. Але дуже важливо, щоб обидва інгредієнти були гарної якості. 
    • Піца Diabola або ж «Діабола». Гостра, пікантна піца. Яка завдячує своїм смаком салямі. Крім ковбаси до складу входять оливки, томати та моцарела. 
    • Піца frutti di mare. Класичний рецепт піци з морепродуктами. 
    • Піца alla marinara або ж «Маринара». Незвичайно смачна піца, яка доволі схожа на «Маргариту», але крім моцарели та подвійної порції томатів, до складу також входить часник та орегано, які додають страві «родзинку». 


    Не менший попит має «Пепероні», «Карбонара», «Панчетта». Всі ці піци можна замовити на сайті https://la.ua/khmelnytskyi/


    Також гарним рішенням буде спробувати кальцоне. Це також піца, але закрита. Вона має форму півмісяця. Класичний рецепт включав тільки в’ялені помідори та моцарелу, але потім до головних інгредієнтів додали також салямі. На сьогодні є багато варіантів такої піци. Їх склад може суттєво відрізнятися. 





    Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


    Пошук