Курси англійської мови для дітей у Хмельницькому


Опубліковано 30 Серпень 2022 о 16:00

Блог Діти в місті Хмельницький >  Освіта >  Курси англійської мови для дітей у Хмельницькому


Курси англійської мови для дітей у Хмельницькому

Photo: Діти в місті


Унікальна програма міжнародної школи англійської для дітей у Хмельницькому спрямована не тільки на вивчення English.


Захопливі інтерактивні заняття допомагають хлопчикам та дівчаткам гармонійно розвиватися, здобувати корисні енциклопедичні знання з різних областей.   


Навчання й спілкування – тільки англійською 


Для дітей з першого заняття English не складно зрозуміти викладача. Незнайомі слова й поняття дітлахи інтуїтивно розуміють з пояснень викладача, на наочних прикладах, за допомоги спеціальних карток та навчальних матеріалів. Поволі формується природне англомовне середовище, у якому English стає звичайною формою спілкування, вираження думок та емоцій. 

Варто зазначити, що курс англійської мови для дітей у Хмельницькому за методикою Хелен Дорон є найбільш логічним і структурованим у порівнянні з іншими методиками. Під керівництвом сертифікованих викладачів English  міжнародного рівня діти знайомляться з новими словами через живе спілкування, творчі веселі завдання, цікаві ігри та приємну музику. 


Англійська для дітей у Хмельницькому: інноваційні навчальні матеріали


Всі курси розроблені групою експертів з лінгвістики, викладання англійської мови та розвитку дітей. Розроблено комунікативні розвивальні програми з різноманітними вправами, сучасними підручниками та додатковим лексичним матеріалом. Для досягнення найкращих результатів навчальні матеріали опрацьовані до найменших деталей. 

  • Дотепні завдання, веселі англійські пісеньки, мультфільми створені спеціально для центру «Англійська Хелен Дорон» з урахуванням словникового запасу дітей. 
  • Переважає ігрова форма уроків англійської мови. 
  • На уроках англійської відбувається природне занурення в англійське середовище. 
  • Заняття проводяться у групах від 4 до 8 дітей – викладач має можливість приділити достатньо уваги кожній дитині.


Ефективність методики Хелен Дорон: навчатися легко та із задоволенням 


Все більше турботливих батьків розглядають раннє вивчення другої рідної мови англійської як розумні інвестиції у майбутнє дитини, успішне просування по життю. А самі діти у великому захопленні від навчання у центрі Helen Doron English. Малюки навіть не помічають, як починають говорити та висловлювати думки англійською. 

Це означає, що немає нічого неможливого у вивченні англійської від народження. Достатньо поставити амбітну мету та з турботою оточити дитину англомовним спілкуванням. Щоб відчути переваги унікальної методики «Англійська Хелен Дорон» варто відвідати безплатне демонстраційне заняття. 

 
 
 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук