Картини за номерами на дереві – для поціновувачів прекрасного!


Опубліковано 02 Грудень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Хмельницький >  Оглядові статті >  Картини за номерами на дереві – для поціновувачів прекрасного!


Картини за номерами на дереві – для поціновувачів прекрасного!

Photo: brushme.com.ua


Сучасне оформлення інтер'єрів має на увазі наявність цікавих декоративних елементів на стінах. Якщо ви любите живопис, обов'язково розгляньте картини за номерами на дереві. Ви зможете самостійно створити для своєї кімнати шикарний декор із натурального матеріалу, що відрізняється благородством та довговічністю.


Особливості картин за номерами на дереві


Якщо ви є шанувальником картин за номерами, то настав час спробувати малювати не на традиційному полотні з бавовни, а вибрати за основу дерево, з яким працюватиме ще приємніше та простіше. Дерев'яне полотно є готовим мольбертом. Натуральний матеріал має масу позитивних особливостей:

  • природне походження;
  • унікальна текстура;
  • особлива атмосфера, яка наповнює навколишній простір.


Сьогодні дуже модно створювати своїми руками декор, що відповідає вашому інтер'єру, світогляду та настрою. Таким чином, можна створити картину, яка вписуватиметься у переважаючий стиль, колірну гаму, тип кімнати. Дерев'яні картини - це класика, що не старіє, з нотками сучасності, тому кожне зображення можна персоналізувати - клієнт сам вибирає тему розмальовки і кольорову гаму.


Якщо готові пропозиції не вписуватимуться в дизайн інтер'єру, є можливість розробити індивідуальний сюжет. Будьте певні, що панно з дерева, а також картини за номерами стануть не тільки вашим кращим вибором, а й чудовим подарунком близькій людині.


Переваги картин за номерами на дереві


Художній набір для всіх – це дерев'яне полотно, яке створене для зручності кожного користувача – від професійного художника, студента, любителя малювання. Картини за номерами на дереві нададуть безмежні можливості для розвитку вашої художньої уяви, надаючи незаперечні плюси полотна:

  • можна носити із собою через невелику вагу;
  • ідеально підходить для всіх технік малювання та художніх проектів;
  • завдяки спеціальному просоченню фарби не розтікаються;
  • цифри секторів не просвічуються крізь нанесений акрил;
  • можна вільно малювати навіть на колінах через твердість натурального полотна, виключаючи необхідність наявності мольберту.


У готовий набір картин по номерам входять акрилові фарби, але за бажання ви можете оформити полотно всіма можливими методами декору, включаючи масло, акварель, казеїн, енкаустику, імпаст, темпер та інші змішані техніки.

Безпечна та гладка фанера, з якої виготовлено полотно, оброблена з особливою ретельністю. Дерев'яні полотна правильно відшліфовані і не мають сучків, переплетень та сколів. Все це робить картину за номерами на дереві, що підходить як дорослим, так і дітям.


Складність картин за номерами на дереві


Photo: brushme.com.ua


Малювання номерів — винятково цікавий та захоплюючий спосіб провести дозвілля. За допомогою набору для живопису можна розслабитися незвичайним чином, створюючи при цьому унікальні витвори мистецтва, які згодом служать прикрасою інтер'єру. Картини за номерами на дереві - це також спосіб перевірити свої таланти в образотворчому мистецтві, знаходячи для себе нову творчу пристрасть. Ви можете підібрати розмальовку відповідно до відповідного рівня складності, який залежить від кількості використовуваних кольорів, розміру секторів та сюжету.

Складність малюнка за номерами на дереві буває різною, як і тканини. Це особливий прийом створення живопису з урахуванням готового ескізу, окремі частини якого позначені цифрами. Набір для малювання, крім самого дерев'яного полотна, включає пронумеровані акрилові фарби, що відповідають позначенням на полотні. Серед доступних наборів можна знайти найрізноманітніші рівні складності ескізу з різними параметрами та тематичними оформленнями. Вибирайте підходящий для себе варіант із зображень тварин, людей, природи та багато іншого.

Сьогодні ви можете легко спробувати себе як художник, створюючи картину на дереві за номерами. Величезний вибір сюжетів дозволяє купити за доступною ціною саме той набір, який за рівнем складності відповідатиме вашим навичкам та вмінню. Готовий малюнок послужить не лише красивим предметом інтер'єру, що наповнює кімнату затишком, а й пам'ятним подарунком для близької людини.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук