Що подарувати синові під ялинку


Опубліковано 23 Грудень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Хмельницький >  Дитячі свята >  Що подарувати синові під ялинку


Що подарувати синові під ялинку

Photo: allo.ua


На Новий рік діти очікують на щось особливе і незвичайне. Батьки намагаються підтримати радісну атмосферу в сім’ї та подарувати синові те, про що він мріє. Це може бути пов’язано з його захопленням або хобі. Якщо дитина творчої натури, вибирайте кінетичний пісок або 3D-фломастери. Але вони не вразять юного біолога, який мріє про мурашину ферму. Якщо ж світ фантазій та захоплень вашого сина багатий, можна вибрати те, що має попит у більшості сучасних хлопчиків.


Ігрові приставки — мрія дітей


Якщо використовувати їх помірковано, є багато аргументів на користь покупки такого подарунка. Відеоігри розвивають дрібну моторику, уважність та швидкість реакції. Важливо обмежувати час таких розваг та знайти безпечні сюжети.

До вибору консолі слід підійти уважно. Sony PlayStation 5 — лідер з якості та продуктивності. Остання розробка радує миттєвим завантаженням, ефектом повного занурення та 3D-звуком. У PS5 можна грати всією родиною. Це об’єднує та допомагає весело провести час разом.


Гаджети — фаворити серед подарунків для дорослих та дітей


Ось ідеї презентів для сина на Новий рік:

  • Смартфон — безпрограшний варіант. Дорослому синові можна подарувати iPhone 13 або 14. Для школяра вибирайте бюджетні моделі з високою продуктивністю. Для ігор потрібен пристрій з потужним процесором та від 4 ГБ оперативної пам’яті. Зверніть увагу на Xiaomi Redmi Note 8 Pro або Meizu 8X, а для малої дитини підійде Samsung Galaxy A01.
  • Смарт-годинник — популярний аксесуар, який показує час та відстежує стан здоров’я. Коли дитина носитиме годинник, той передаватиме батькам сигнал про її місцезнаходження. Моделі відрізняються дизайном.
  • Окуляри віртуальної реальності — технологічний подарунок. Вони створюють акустичний та зоровий ефект присутності у сформованому пристроєм просторі. Є моделі для смартфонів, ПК та ноутбуків, а також ігрових приставок.

Ринок електротехніки пропонує великий вибір девайсів на будь-який бюджет.


Спортивний подарунок синові


Щоб підтримувати фізичний стан дитини в тонусі, створено багато споряджень та девайсів. Популярні такі спортивні товари:

  • самокати — електричні моделі;
  • гіроскутери — сигвеї, без керма або моноколеса підходять для дітей різного віку;
  • скейтборди — шорт- або лонгборди, практичний вибір для їзди по місту.


Також можна розглянути й інші, не настільки розповсюджені варіанти. Наприклад, невеличкий дитячий батут для дому не тільки допоможе весело провести час, але й розів’є координацію рухів та гнучкість тіла.


Радіокеровані іграшки


Для молодшого віку це можуть бути машинки-перевертні або трюкові всюдиходи зі зручним керуванням. Зверніть увагу на безпілотні літальні апарати — квадрокоптери та дрони. Це невеликий перелік пристроїв, які сподобаються вашому сину. До вибору дорогих подарунків треба підходити відповідально та купувати якісні вироби.

 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук