Створюємо спогади: топ ідей для дитячої фотосесії


Опубліковано 22 Лютий 2023 о 10:00

Блог Діти в місті Хмельницький >  Створюємо спогади: топ ідей для дитячої фотосесії


Створюємо спогади: топ ідей для дитячої фотосесії

Photo: Freepik


Організація веселої та захоплюючої фотосесії для дітей може стати чудовим способом зберегти спогади та створити пам’ятні сувеніри, які будуть зберігатися протягом багатьох років. Окрім цього, фотосесії дають можливість вашій дитині проявити свою творчість, уяву та індивідуальність.

«Діти в місті» зібрали кілька цікавих ідей для дитячих фотосесій, які допоможуть вам зробити дивовижні знімки.


Фотосесія супергероїв та принцес

Діти люблять наряджатися в казкових персонажів, тому тематична фотосесія захопить їхню уяву. Вам знадобиться фон і трохи реквізиту, такого як накидки чи корони. Дозвольте дітям продемонструвати свою силу чи королівську елегантність. Ви навіть можете додати деякі спеціальні ефекти під час обробки, щоб зробити зображення ще більш захоплюючими.


Фотосесія з тваринами

Зйомка за участю улюблених пухнастиків стане незабутньою розвагою. Достатньо буде трохи простору на відкритому повітрі з милою твариною, наприклад, кроликом або цуценям. Дозвольте дітям спілкуватися з твариною, щоб фото вийшли щирими та чарівними.


Пригодницька фотосесія на природі

Таку зйомку можна проводити на свіжому повітрі. Ви можете піти до парку чи природного заповідника, дозволити дитині вільно блукати й розважатися, поки ви вловлюєте магію. Піші прогулянки, лазіння по деревах, ігри на піску, збирання каміння та листя, дослідження лісу – все це прекрасні ідеї для фотосесії. Ви також можете створити якийсь цікавий і креативний реквізит, як-от саморобний намет або кошик для пікніка.



Photo: Freepik


Фантастична фотосесія

Перенесіть дитину в чарівний світ, де можливо все. Придумайте або орендуйте цікавий костюм та оберіть чарівне місце для зйомки. Ваша дитина може на декілька годин перетворитися на фею, лицаря, єдинорога чи навіть дракона.


Розваги з їжею

Використання їжі як реквізиту під час фотосесії може бути веселим дійством. Ви можете приготувати для зйомки стопку млинців або вежу з пончиків, купити морозиво або готовий крем, з яким можна буде експериментувати. Також можна підшукати ефектний реквізит, як-от гігантський льодяник або наповнена цукерками піньята.


Зверніть увагу на нашу статтю: Дитячий день народження: як організувати бездоганне свято


Фотосесія на водну тематику

Чудова ідея, яка допоможе передати любов вашої дитини до плескання та ігор у воді. Незалежно від того, чи це басейн, озеро або море, ви можете влаштувати незабутнє дозвілля. Дитина може стрибати в басейн, грати з водяними пістолетами та плавати на надувному матраці.


Фотосесія на спортивну тему

Якщо ваша дитина захоплюється спортом, тематична зйомка може стати чудовим способом показати її захоплення та створити веселі фотографії. Це може бути звичайна фотостудія, де дитина буде позувати у формі зі спортивним інвентарем. Або ж ви можете відправитися на стадіон чи футбольний майданчик.



Photo: Freepik


Фотосесія до свята

Будь-яке свято – гарний привід для того, щоб влаштувати фотосесію. Ба більше, готуватися до зйомки на Хелловін, Різдво чи Великдень набагато простіше, адже у багатьох фотостудіях готують тематичні локації та фотозони.


Зберігання спогадів про дитинство за допомогою тематичних фотосесій – особливий спосіб задокументувати зростання дитини та зберегти ці швидкоплинні моменти. Ці фотографії стануть безцінними скарбами, на які ви і ваша дитина зможете озиратися і берегти їх довгі роки.


Читайте також: Добірка креативних та веселих ідей для затишних зимових вечорів






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук