Дитячі Майданчики в Хмельницьку. Як і де купувати


Опубліковано 21 Квітень 2023 о 16:00

Блог Діти в місті Хмельницький >  Оглядові статті >  Дитячі Майданчики в Хмельницьку. Як і де купувати


Дитячі Майданчики в Хмельницьку. Як і де купувати

Photo: Creative Play


Настала весна, на вулиці тепло, а це значить, що пора задуматись над тим, щоб забезпечити своїм дітям гарне місце для розваг. Багато батьків мають бажання придбати дитячий майданчик для власного подвір’я чи дачі. І тоді перед ними постає нелегка задача – як обрати його максимально вдало та правильно? Таке ж питання виникає і в організацій, які планують установку ігрової зони на своїй території. Це можуть бути як державні й приватні установи, так і дитячі садочки та школи. Пропонуємо розібратись в питанні стосовно вибору дитячого майданчику прямо зараз!

 

Як обрати якісний і надійний дитячий майданчик в м. Хмельницький?

 

Обрати дитячий майданчик в Хмельницькому можна досить легко, якщо керуватись декількома основними принципами:

  • Безпека - переконайтеся, що ігрова зона відповідає вимогам безпеки та всім стандартам. Наприклад, гойдалки мають бути з високоякісних матеріалів, запобігати отриманню травм дітей.
  • Вік - слід враховувати вікову категорію дітей. Наприклад, майданчик для дітей до 5 років повинен містити значно простіші елементи, ніж майданчик для дітей 6-12 років.
  • Розташування - майданчик повинен бути зручно розташований та добре освітлений.
  • Атмосфера - дитячий майданчик повинен мати достатньо місця для вільного пересування дітей.
  • Зручності - майданчик повинен мати достатньо зручностей для дітей та їх батьків. Наприклад, лавки для батьків, підведені джерела води, смітники та інші елементи, які забезпечують комфортну атмосферу.

Це основні поради, які стосуються вибору підходящої ігрової площадки для дітей. Але що ж як не ціна на дитячий майданчик має першочерговий вплив на його вибір? Саме тому є один вагомий аргумент – щоб купити його вигідно, треба просто замовити ігровий комплекс від прямого виробника в м. Хмельницький! Тільки в такому разі покупка виявиться максимально недорогою, адже перекупи роблять націнку на своїх послугах і ціна ігрового майданчику стає значно більшою, ніж у безпосереднього виробника.

 

Як обрати виробника дитячих майданчиків у м.Хмельницький?

 

Ми підібрали для Вас ТОП-3 прямих виробників дитячих майданчиків в Хмельницькому, які якісно та належним чином спорудять потрібну ігрову зону для дитячих розваг. Отож, знайомтесь:

 

ТОП 1. Компанія Creative Play


Photo: Creative Play


Це тендерна Компанія на ринку виробництва дитячих ігрових та спортивних майданчиків, комплексів та аксесуарів. Вона плідно працює ще з 2008 року і за цей час вже має тисячі задоволених клієнтів не тільки серед приватних осіб, але й серед шкіл, садків, міських парків та інших державних структур.

 

Головна перевага даної компанії – це виготовлення дитячого майданчику під ключ. Все розробляється згідно з індивідуальними побажаннями кожного клієнта. Терміни виготовлення ігрових комплексів та окремих аксесуарів дуже швидкі. Майстри компанії Creative Play змайструють дитячий майданчик будь-якої складності буквально за 7-14 днів, в той час, коли інші виробники затягують таку роботу на декілька місяців. Завдяки великому досвіду роботи компанії тут Вам можуть запропонувати досить широкий вибір вже розроблених майданчиків з наявного каталогу, або ж створити індивідуальний дизайн – обрати бажаний розмір, комплектуючі елементи, колірну гаму тощо. Комбінуючи різні складники ігрового комплексу, можна без проблем підібрати дитячий майданчик ціна якого Вам підійде найкраще.

 

Оскільки Creative Play – виробник дитячих ігрових зон, то тут є можливість замовити майданчик для дітей в Хмельницьку по готовому макету. Будь-яке ваше бажання швидко втілиться в життя з допомогою досвідчених фахівців. Варто всього лише озвучити чи показати, що саме очікуєте від свого замовлення. У каталозі послуг даної компанії є не тільки ігрові зони (дитячі комплекси), але й спортивні майданчики з відповідним обладнанням і елементами. Також Ви без жодних проблем можете окремо купити дитячу гойдалку, гірку, пісочницю чи просто ігровий будиночок. Зверніться до Creative Play за консультацією – тут Вам точно нададуть найкращий сервіс за доступною ціною!

 

ТОП 2. Компанія Profman


Photo: Profman 


Це компанія, яка надає дуже широкий спектр послуг для всіх верств населення. Виготовлення дитячих майданчиків також входить до їх переліку. Але оскільки основна специфіка даної організації – це ремонтно-монтажні роботи, то в “Профман” можна не лише придбати ігровий комплекс на замовлення, але й скористатись послугами по його монтажу й установці. Компанія має штат своїх монтажників, які готові виконати роботу будь-якої складності за досить доступною ціною. Погодьтесь, що замовити дитячий майданчик з доставкою та установкою значно спрощує увесь процес купівлі, аніж брати комплекс в одній компанії, а потім знову шукати де ще й замовити послуги відповідних спеціалістів для того, щоб його встановити.

 

Тому якщо Вас цікавить не тільки покупка, але й повне облаштування дитячого майданчику в Хмельницькому, то Profman – це просто ідеальний варіант! Ціни на ігрові комплекси від цього виробника доступні та прозорі. Тут Вас ніколи не обдурять, бо компанія працює офіційно, дотримуючись всіх законів та правил торгівлі.

 

ТОП 3. Компанія Noriya


Photo: Noriya


Це надійний та перевірений помічник, коли мова йде про те, щоб купити ігрові комплекси для дитячого ігрового майданчику в Хмельницькому. Це прямий виробник дитячих та спортивних комплексів, працює без жодних посередників, тому й ціни на послуги має найкращі!

 

“Норія” виготовляє виключно якісну продукцію по низьким цінам. Надає гарантію на свої товари, має всі відповідні сертифікати. Однією з переваг компанії є праця по безготівковому розрахунку (звісно завдяки офіційній роботі) та заключення договору, що дозволяє Вам бути на 100% впевненими у компетентності та чесності компанії. Тут можна замовити ігровий майданчик для приватного сектору, спортивний комплекс для шкільної території, пісочницю, різноманітні гойдалки та гірки, що стануть відмінним способом розваги для ваших дітей як вдома, так і на території заміського будинку (дачі). Купити дитячий майданчик з доставкою в Хмельницький від даної компанії – це завжди правильне рішення! Нижчих цін на ідентичні послуги Ви не знайдете.

 

Замовлення ігрового майданчику в прямого виробника має безліч переваг: якість продукту, індивідуальний підхід, доступна ціна, надання гарантії та ін. Пам’ятайте, що тільки купуючи у надійного продавця, ви отримаєте максимально відповідальне та якісне виготовлення дитячого майданчику в Хмельницькому!





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук