Як вибрати дитячий демісезонний комбінезон для немовлят?


Опубліковано 13 Липень 2023 о 14:00

Блог Діти в місті Хмельницький >  Оглядові статті >  Як вибрати дитячий демісезонний комбінезон для немовлят?


Як вибрати дитячий демісезонний комбінезон для немовлят?

Photo: mumami.com.ua 

Влітку – спекотно, взимку – холодно. Тут все просто і зрозуміло, який одяг потрібний дитині, коли ви йдете з нею на прогулянку. Ну а що робити навесні чи восени, коли погода міняється не щодня, а щогодини. Для батьків, а особливо тих, у кого в сім'ї первісток, це ще те завдання! Вирішити його одним махом може дитячий комбінезон демісезонний. Геніальний у всіх відносинах одяг для дитини, який якраз і призначений для демісезоння. В ньому дитина почуватиметься максимально комфортно, а батьки - щасливо. Разом з тим, потрібно знати, як правильно його вибрати і що врахувати при покупці. Тому, зробімо невеликий екскурс у світ цього мега популярного дитячого одягу, а після повернення додому, по дорозі заглянемо в інтернет-магазин mumami.com.ua, який пропонує одяг для новонароджених, а також чудові демісезонні комбінезони, і зі знанням справи зробимо правильну покупку.

Демі комбінезон – готуй сани влітку, а воза взимку


Якщо на вулиці літо, теплі дні та сонечко – це ознака того, що саме час підготуватися до осені, яка дуже мінлива і непередбачувана. Для цього потрібно підібрати малюкові правильний гардероб, у якому обов'язково має бути комбінезон дитячий. Одяг, без якого вам важко буде обійтися і який має низку переваг, адже комбінезон на осінь чи весну:

  • Це свого роду з'єднані разом штанці та курточка, між якими немає проміжку, куди міг би потрапляти вітер.
  • Дуже легко і швидко надягається і знімається, завдяки діагонально розташованій застібці - «блискавці», що йде від плеча і до ніжки.
  • Має оптимальний рівень утеплення (зазвичай це синтепон щільністю 100-150 гр./м2). Малюку буде комфортно в такому одязі при температурі від +15 до +5°С.

Тому не відкладайте на завтра те, що можна зробити вже сьогодні, і поставте собі завдання вже зараз починати підбирати комбінезон для новонароджених. Тим більше, що в не сезон на них доступніші ціни. Ну а дитинка тільки скаже вам дякую.

Якими бувають дитячі комбінезони


Насправді зовсім різні. Починаючи від тих, у яких дитина спить у ліжечку, і закінчуючи тими, в яких їй байдуже на будь-які морози. Але сьогодні у центрі нашої уваги дитячий комбінезон на осінь чи весну. І про те, що він обов'язково стане вам у пригоді навіть говорити не доводиться. Якщо це ваша перша подібна покупка, варто визначити деякі основні моменти, які допоможуть вам зробити правильний вибір.

  • Насамперед, це звичайно ж матеріал, з якого може бути пошитий дитячий комбінезон. Найчастіше це бавовна, велюр, тринітка з начосом або м'який та практичний фліс. Всі вони виглядають дуже ошатно, неймовірно приємні до тіла і комфортні в носінні. Водночас, такі вбрання більше підходять для сухої погоди або для дому, якщо там прохолодно. А от якщо на вулиці сиро і зривається дощ, в такому разі ідеальним варіантом буде плащівка з водовідштовхувальними властивостями, з підкладкою з м'якої бавовни або флісу. Тоді вам не страшна будь-яка негода. Також ви можете купити в'язані демісезонні комбінезони. Вони виглядають дуже стильно, ошатно і гарно. Вони навіть підійдуть для сімейної фотосесії.
  • Якщо ви хочете купити комбінезон для немовлят, які ще не ходять, для цього у нас також передбачені спеціальні моделі. Крім капюшона вони ще мають відвороти на рукавах та штанцях. Саме вони є своєрідними рукавичками та чобітками, що допомагають краще захистити дитину у разі негоди.
  • Велике значення при виборі звичайно грає і естетична складова. Тому на дизайн виробу обов'язково потрібно звертати увагу. Адже це може бути як комбінезон для хлопчика, так і комбінезон для дівчинки, які відрізняються своїм фасоном, забарвленням та принтами. Хоча є й універсальні моделі, які будуть личити дитині будь-якої статі. Виходячи з раціональних міркувань, таку модель обов'язково варто придбати, якщо незабаром ви плануєте завести ще одну дитину.

Як бачимо, нічого хитрого у мистецтві вибору немає. Проте, відштовхуючись від цих критеріїв, ви зробите безумовно правильну покупку. Яка не просто виправдає, а й перевершить усі ваші очікування!


64afc5c2de6b9.webp

Photo: mumami.com.ua


Що врахувати та де купити?


Ви вже зрозуміли, наскільки важливі дитячі комбінезони і вже перебуваєте на низькому старті, щоб побігти в магазин за такою потрібною обновкою? Зачекайте, заспокойтеся і послухайте ще трохи корисної та важливої інформації. Насамперед, вирішивши дитячий демісезонний комбінезон купити, беріть його як мінімум на розмір більше. Бо швидше за все, ви одягатимете під нього ще й інший одяг. А щодо розміру, враховуйте не вік малюка, а його зріст.

А по-друге, для того, щоб купити дитячі комбінезони, зовсім не потрібно кудись йти чи їхати. Достатньо просто зручніше влаштуватися у своєму улюбленому кріслі, взяти в руки девайс, підключений до інтернету, і зайти на сторінку інтернет-магазину Mumami, в якому ви знайдете не тільки найкращі демі комбінезони або інший одяг для немовлят, але й відмінні ціни, швидку доставку та допомогу у виборі з боку консультантів.

Вдалих вам покупок!





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук