Батончики – смачний та швидкий перекус


Опубліковано 05 Жовтень 2023 о 18:00

Блог Діти в місті Хмельницький >  Харчування >  Батончики – смачний та швидкий перекус


Батончики – смачний та швидкий перекус

Photo: freepik.com


Кожна людина в тій чи іншій мірі полюбляє шоколад. Цукерки в дитинстві на ялинці, подарунки батьків, родичів до свят – все це та багато іншого швидко та беззаперечно вводять у життя маленького ласунчика такі бажані смаколики.


Купити шоколадні батончики сьогодні зручно у будь-якому магазині, супермаркеті, ціна на них доступна, а смак викликає чимало радості як у дітей, так і у дорослих. Часто діти «підсаджуються» на цукерки або плитки.


Але таке відбувається тільки через неправильне відношення батьків до процесу споживання. Солодощі можуть і, навіть, мають іноді входити до раціону, та головною рисою залишається їхня якість. 

 

Яким буває улюблений перекус

 

Існує багато видів солодощів, вкритих різною оболонкою, з приємними або незвичайними начинками. Кожен цікавий по-своєму:

  • З темного;
  • Білого;
  • Молочного;
  • Із різноманітними горіхами, сухофруктами, цілими чи подрібненими;
  • М’якою начинкою;
  • Кокосовою стружкою;
  • Вафлями в середині;
  • Схожі на печиво, вкриті глазур’ю. 

Важко перелічити всі види смаків, та найбільш популярними варто назвати кокос, карамель, молоко, фрукти та ягоди. ВізОК маркет пропонує вам виключно найсвіжіші продукти за приємними цінами, щоб кожен міг порадувати себе смачними продуктами.

 

Критерії вибору

 

Сайти магазинів пропонують широкий вибір продукції, але якщо деякі ми куштували з дитинства, то інші досить нові, про них можна судити лише за складом та обгорткою. На що звернути увагу:

  • Якісна, яскрава обгортка;
  • Невеликий розмір. Це зручно для того, аби не перевищувати кількість цукру, солодкого, просто було вжити увесь за один раз, не потрібно ділити, легко зберігати;
  • Ціна доступніша за будь-який десерт;
  • Велике різноманіття смаків.


До складу зазвичай входять какао-боби, цукор, згущене молоко, сухе молоко, різні наповнювачі, ароматизатори. Додатково можуть бути горіхи, курага, чорнослив, сушені, в’ялені ягоди, фрукти, кокосова стружка, вафлі (цілі, подрібнені), злаки.

Шоколадний батончик – улюблений варіант перекусу в дорозі. Взяти в автобус, поїзд, на прогулянку, екскурсію, у похід є чудовим рішенням. Мала вага, гігієнічність вживання, зручність, довгий термін зберігання зробили ласощі лідерами серед «дорожніх» продуктів для підтримки відчуття ситості, рівня енергії, гарного настрою (адже шоколад відомий такою властивістю).

 

Фітнес-батончики теж бувають вкриті спеціальним солодким шаром, який дещо відрізняється від звичайного за складом. Вони дуже поживні, мають високу енергетичну цінність, тому, якщо ви не займаєтесь спортом або проводите в активному русі увесь день, не варто ними захоплюватись. Не зважаючи на назву, такі батончики при надмірному вживанні не тільки не допоможуть скинути вагу, а й швидко її додадуть. 

 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук