Замовлення дубліката автономера: популярні питання


Опубліковано 27 Листопад 2023 о 18:00

Блог Діти в місті Хмельницький >  Різне >  Замовлення дубліката автономера: популярні питання


Замовлення дубліката автономера: популярні питання

Photo: freepik.com


Володіння автомобілем в Україні забезпечує комфорт та може продемонструвати престиж. Однак не варто забувати і про відповідальність та перелік зобов'язань перед законом.


Один з обов'язків – наявність у автовласника легально зареєстрованих номерів на своєму транспортному засобі. Існують ситуації, коли виникає потреба у дублікаті: наприклад, можна швидко на https://autonomera.ua/uk/hmelniczkij-avtonomera/ виготовити номери у Хмельницькому, залишаючи заявку онлайн.


Заміна найчастіше пов'язана з крадіжкою, втратою, пошкодженням автономера, іноді – через вигоряння від сонячних променів.

Дублікати автономерів в Україні можна замовити у спеціалізованих компаніях, які займаються виготовленням та реєстрацією автономерів – наприклад, https://autonomera.ua/uk/. Подібні компанії мають відповідну ліцензію на виробництво та реєстрацію номерів для авто. Компанія Автономера є одним із лідерів у цій галузі.

 

Як отримати дублікат? Вартість питання

 

Розглянемо алгоритм отримання дублікату автономерів в Україні, який є досить простим. 

  1. Спочатку власнику потрібно знайти спеціалізовану компанію та звернутися туди. 
  2. Варто надати документи, що підтверджують право на реєстрацію номерів: посвідчення водія, паспорт власника, свідоцтво про реєстрацію автомобіля. 
  3. Іноді стануть за потреби додаткові документи – наприклад, ті, що підтверджують факт пошкодження номерів або втрати. Їх можна отримати в ДАІ. 
  4. Фахівці компанії вчасно виготовлять дублікати номерів на авто, які відповідають стандартним розмірам та вимогам.

Від яких факторів залежить вартість дублікату автономера в Україні? 

  1. Вплив на ціну має матеріал виготовлення.
  2. Номери виготовляються з алюмінію високої якості, що забезпечує стійкість до механічних пошкоджень, зовнішніх впливів, міцність. 
  3. Враховуйте, що стандартні розміри та вимоги до номерів встановлені законодавством. Це означає, що при виготовленні дубліката потрібно їх чітко дотримуватися. 
  4. Якість виготовлення залежить від технології та досвіду компанії – це також впливає на вартість. 
  5. Не слід забувати про рівень складності процесу отримання дублікату та терміновість виготовлення. До речі, компанія Автономера на запит надає послугу експрес-виготовлення номерів за додаткову плату.

 

Розповсюджене питання

 

Нових власників машини часто турбують питання: чи можна залишити номери від старого власника? Згідно з українським законодавством, номери автотранспортних засобів є власністю попереднього хазяїна автівки, тому необхідно оформити свої власні номери. 

Отже, виникає необхідність замовити та зареєструвати новий автономер на своє ім'я. Фахівці компанії запропонують широкий вибір кольорів та дизайнів, щоб нові номери відповідали усім вимогам.

Перевага звернення до надійної компанії – можливість отримати попередню консультацію, допомогу в оформленні дубліката. Фахівці також дадуть рекомендації щодо правильного монтажу та використання номерів. Залишайте заявку на сайті вже зараз та отримуйте дублікат номера у найкоротший термін!

 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук