Різдвяні та новорічні квести для дітей


Опубліковано 14 Грудень 2023 о 10:00

Блог Діти в місті Хмельницький >  Різдвяні та новорічні квести для дітей


Різдвяні та новорічні квести для дітей

Photo: Freepik


Саме час перетворювати морозний грудень на сезон пригод і квестів. Участь у квестах не тільки створює чудові спогади, але й сприяє розвитку почуття пригод і єдності для дітей і всієї родини.

«Діти в місті» підготували декілька чудових квестів, які ідеально підходять для цього чарівного часу.


Втрачене Різдво


Злі сили вкрали Різдво і хочуть знищити всю радість від зимових свят. Для цього вони розірвали свято на окремі елементи, і розкидали їх по всьому світу. Діти мають віднайти всі атрибути свята і повернути його.

Сховайте невеликі святкові предмети по дому чи у дворі. Надайте підказки, що ведуть до кожного предмета, наприклад, «Подивіться під ялинку» або «Знайди зірку, що виблискує на найвищій гілці».


Зворотний відлік



Photo: Freepik


Якщо не встигнути виконати всі завдання до півночі, то Санта або Святий Миколай не прийде, а Новий рік не наступить. Тому потрібно виконати всі-всі-всі завдання.

Створіть серію дій або завдань, які діти зможуть виконати до 00:00. Наприклад, «Зроби корону з паперу на Новий рік» або «Напиши три речі, про які ти мрієш в наступному році».


Вам може сподобатися наша стаття: Зимові канікули: ігри з дітьми у дворі



Санта-кулінар



Photo: Freepik


Залучайте дітей до приготування святкової випічки. Перетворіть цей процес на веселу гру. Вони можуть готувати смачні страви для Санти, ельфів, оленів. Або ж навпаки, щось несмачне – для різних монстрів і капосників, які хочуть вкрасти свято.

Сплануйте квест з випічкою, де діти шукатимуть інгредієнти та за підказками і жартівливими інструкціями випікатимуть смачні святкові ласощі, як-от печиво чи кекси.


Читайте також: Квести для дітей: влаштовуємо свято вдома


Загублений олень


Санта так поспішав, щоб встигнути до всіх домівок, що десь загубив одного зі своїх оленів.

Створіть сліди північного оленя з паперу та розмістіть їх по всьому будинку. Завдання полягає в тому, щоб діти шукали сліди. На кожному сліді можна писати завдання та загадки, які зрештою приведуть до прихованого подарунка від Санти.


Найталановитіший брехун


У всі часи люди обожнювали казкарів і оповідачів дивних історій. Започаткуйте і ви таку традицію оповідачів.

Приготуйте стос різних зображень. Хай діти почнуть по черзі розповідати історію, а ви підкидуйте їм картки з зображеннями. Те, що намальовано на картинці, має з’явитися в оповіданні. Хай діти вигадують найнеймовірніші історії. А переможе той, хто більше за всіх набреше і не заплутається у власних казках.


Зверніть увагу на нашу статтю: Вторгнення прибульців: покроковий квест






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук