Базовий гардероб для дівчинки до 9 років


Опубліковано 24 Січень 2024 о 11:00

Блог Діти в місті Хмельницький >  Оглядові статті >  Базовий гардероб для дівчинки до 9 років


Базовий гардероб для дівчинки до 9 років

Photo: freepik.com


Сучасна мода для маленьких принцес зазнала помітних змін, закликаючи до відходу від стереотипів та дитячих тем.


Багато виробників роблять акцент на лаконічності та зручних фасонах, що дозволяє юним модницям почуватися не тільки стильно, а й комфортно. Розберемося, який саме дитячий одяг повинен бути у базовому гардеробі дівчинки до 9 років. 


Сукня – елегантний одяг для прогулянок та вечірок


Сукні є невід’ємною частиною гардеробу дівчинки. Класичні моделі у темних відтінках стануть ідеальним рішенням як для школи, так і менш “офіційних” заходів. Сукні в елегантних пастельних кольорах чудово підійдуть у якості святкового одягу. Також у моді залишаються сукні, які повторюють дорослі моделі. 


Футболки та гольф – чудова основа для створення різних образів


Photo: podushka.com.ua | Футболка в етно стилі для дівчинки Bembi (Украина)


У базовому гардеробі не завадить мати кілька лаконічних футболок та гольфів. В залежності від погодних умов їх можна комбінувати з різним низом. Тим більше, що у сучасних колекціях одягу, представлених у таких магазинах як Podushka, є безліч варіантів – однотонні, в етно стилі, з ненав’язливими принтами. Завдяки універсальності речей дівчинка зможе створювати молодіжні луки навіть без допомоги дорослих. 


Спідниця та штани – стильні протилежності



Photo: podushka.com.ua | Спідниця дитяча Art Knit (Украина)


Присутність такого одягу зробить гардероб маленької модниці функціональним та стильним. Спідницю краще обрати вільного крою довжиною до колін, щоб вона не обмежувала рухи та забезпечувала зручність під час ігор. Щодо штанів – більшість дівчат віддають перевагу модним варіаціям джинсів. 


Трикотажний костюм – комфорт та зручність



Photo: podushka.com.ua | Костюм для дівчинки Bembi (Украина)


Комплекти з трикотажу, що складаються з джемпера та штанів, стають порятунком у різних ситуаціях. М’який еластичний матеріал забезпечує комфорт навіть під час активних рухів, а стильні фасони роблять образ привабливим. Створюючи костюми, дизайнери додають їм сучасні елементи – контрастні лампаси, логотипи, манжети на широкій резинці. Завдяки цьому вони стають чудовим варіантом для занять спортом, прогулянок з друзями та повсякденного носіння. 


Худі з капюшоном – гармонія тепла та стилю


Це чудовий елемент базового гардероба, який поєднує у собі сучасний дизайн, зручність та тепло. Худі підходять для різних сезонів, а завдяки наявності капюшона забезпечують додатковий захист від вітру та холоду. Легко міксуючись з іншими речами, худі дають змогу створювати різні образи. А великий вибір кольорів дозволяє легко підібрати модель в залежності від уподобань дівчинки. 

Основа базового гардероба – прості та універсальні речі, які дозволяють створити купу стильних комбінацій на будь-який випадок. Тому обов’язково враховуйте цей принцип, вибираючи одяг не тільки для себе, але й маленької модниці. 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук